Wydawać by się mogło że zmierzają do S1 ale... teraz to nie wiadomo. Chociaz nie przekroczyli zakładanego przez Ciebie poziomu 0.9255 niby no ale...niemiaszek pisze:chwila prawdy...
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p669589
wyjście powyżej 0.9265/70 neguje wariant spadkowy do wsparć wskazanych we wcześniejszym poście![]()
update
DayTrading: Wtorek 01.04.2014
Re: DayTrading: Wtorek 01.04.2014
Na moje oko Kangur za bardzo napchany jest, żeby dalej rosnąć. Powinien trochę upuści pary 

jak na razie to ja tam widzę konsolę i moim zdaniem nie zapowiada się że wyjdziemy z niej dziś czy jutro.
Kusus jak tam zabawa z ltc itd ? działasz coś ?
Daj spokój. Kupiłem za 8000 PLN LTC po 20,8 USD za sztukę a pozbyłem się za 18,7 USD ale już w pewnym momencie miałem 50 % straty bo były po 10krinvest pisze:Kusus jak tam zabawa z ltc itd ? działasz coś ?

Nie tykam tego gówna. Straciłem na tym parę ładnych stówek i dziękuję.
Teraz siedzę zapakowany w S w Kangura od 0.9254 i mam nadzieję, że mnie nie cofnie.
Kabel mi się dzisiaj 3 razy wyjebał na BE i kangur raz. Nic dzisiaj nie zarobiłem.
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
czyli teraz może spadaćKusus pisze:Wyjebauo mnie na Kangurze ;0
Czyli już po korekcie i tylko byczki w grze?:)

wiesz jak to zazwyczaj działa, że w najgorszym momencie wytnie w punkt i pójdą zgodnie z kierunkiem wcześniejszych pozycji

są tu gdzie powinni wrócić jako max podbicia i określić się czy to była tylko korekta czy mieliśmy do czynienia z podówjnym szczytem plus dodatkowo na H1 z RGR, którego zasięg idealnie się wykonał

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p669715
dla Twojego pocieszenia dzisiaj kliknięcie było ok, ale wykonanie totalnie do bani, ponieważ nie uwzględniłem że delikatnie spread się rozjeżdza z 2.7 do 3.5 pipsa...
przyzwyczajony jestem u innego broka do innych wartości i braku rozjazdu spreadu na spokojnym rynku

a miało być tak pięknie...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Zamiast bawić się w kryptowaluty nie lepiej było by własne TFI otworzyć ? zrobić konkurencje takiemu Quercus-owikrinvest pisze:Kusus jak tam zabawa z ltc itd ? działasz coś ?

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Wszystko zależy kto ma jaką wizje , zamiast otwierać stacje benzynową też lepiej otworzyć rafinerielukpiasek pisze:Zamiast bawić się w kryptowaluty nie lepiej było by własne TFI otworzyć ? zrobić konkurencje takiemu Quercus-owikrinvest pisze:Kusus jak tam zabawa z ltc itd ? działasz coś ?

tu chodzi o zabawe

no wlasnie tak teraz patrze dzisiaj cały dzien na ten rynek , wyśle Ci cośKusus pisze:Daj spokój. Kupiłem za 8000 PLN LTC po 20,8 USD za sztukę a pozbyłem się za 18,7 USD ale już w pewnym momencie miałem 50 % straty bo były po 10krinvest pisze:Kusus jak tam zabawa z ltc itd ? działasz coś ?Natomiast temat kopalni przewertowałem dość ostro i powiem Ci że jest to nieopłacalne na moją skalę. Ja bym w to więcej jak 3, 5 k nie zainwestował a do tej kwoty nie da się nic zrobić z tym.
Nie tykam tego gówna. Straciłem na tym parę ładnych stówek i dziękuję.
Teraz siedzę zapakowany w S w Kangura od 0.9254 i mam nadzieję, że mnie nie cofnie.
Kabel mi się dzisiaj 3 razy wyjebał na BE i kangur raz. Nic dzisiaj nie zarobiłem.

Wita jak zyski dzisiaj co mówicie na kabla dalej gora czy mozne jednak dól bo doszli do ograniczenia ten wyłamanego trendu
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
więc jak narazie wszycho zgodnie z planemKusus pisze:Wydawać by się mogło że zmierzają do S1 ale... teraz to nie wiadomo. Chociaz nie przekroczyli zakładanego przez Ciebie poziomu 0.9255 niby no ale...niemiaszek pisze:chwila prawdy...
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p669589
wyjście powyżej 0.9265/70 neguje wariant spadkowy do wsparć wskazanych we wcześniejszym poście![]()

odbicie od poziomu intraday D_S1 i powrót do D_Pivot (określenie co dalej)

poprawiłem Ci humor screenem z mojego kliknięcia na GBPCAD...

lepiej Ci

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"