mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
-
- Stały bywalec
Re: mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
Masakra jakaś - poślizgi 5 sekund. Pozycje otwiera 20 pips wyżej.
-
- Pasjonat
Fakt że często wyrzuca ale poślizgu wielkiego jeszcze nie uświadczyłem...spokojnie daje 2-3 dni i towarzystwo pozalicza mc i zrobi się spokojniej
emocje opadną i będzie lepiej

"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
-
- Stały bywalec
O czym ty piszesz. Co to salon gier z fliperami. Co to znaczy że za parę dni będzie lepiej ? To są pieniądze a nie zabawa w jakieś pieprzone konkursy.
Dokładnie. Takie działanie platformy jest niedopuszczalne !!! Trzy próby otwarcia zlecenia na Daxie na dwóch róznych rachunkach realnych i NIC !! Dzwonie do mBanku i słysze odpowiedz że z ich strony jest niby wszystko ok a głos dla konsultanat drżał jak galareta. PORAŻKADarek_2000 pisze:O czym ty piszesz. Co to salon gier z fliperami. Co to znaczy że za parę dni będzie lepiej ? To są pieniądze a nie zabawa w jakieś pieprzone konkursy.
- kaktus3000
- Gaduła
Jak można konta demo i realne mieć na tym samym serwerze!? Przecież konkurs to tylko symulacja rynku, więc wystarczyło odpalić osobną maszynę, która by nie wpływała na szybkość działania kont realnych. Czasem mocno się dziwie jak można sobie robić tak silną antyreklamę, w końcu jak przypuszczam konkurs robi się po to, żeby jakaś część uczestników pozakładała konta realne. Przy tak dużych lagach w działaniu usługi raczej większość uczestników nie zdecyduje się na takiego brokera. Chyba, że konkurs ma na celu przetestowanie wydajności przy obciążeniu obecnej platformy, co pokazuje, że natychmiast należy rozbudować serwerownięhrupeks pisze:Dokładnie. Takie działanie platformy jest niedopuszczalne !!! Trzy próby otwarcia zlecenia na Daxie na dwóch róznych rachunkach realnych i NIC !! Dzwonie do mBanku i słysze odpowiedz że z ich strony jest niby wszystko ok a głos dla konsultanat drżał jak galareta. PORAŻKADarek_2000 pisze:O czym ty piszesz. Co to salon gier z fliperami. Co to znaczy że za parę dni będzie lepiej ? To są pieniądze a nie zabawa w jakieś pieprzone konkursy.

-
- Stały bywalec
W załączniku obrazek jaki wpływ ma konkurs na konta realne. I proszę niech nikt nie pisze że to na danych makro. Pozycje są otwierane i zamykane po cenach których nie było.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Czekam na konkretne wieści ze strony mForex - jak tylko czegoś się dowiem to Was poinformuję. Tymczasem osoby korzystające z kont rzeczywistych mogą składać reklamacje jeśli ucierpiały z powodu dzisiejszych problemów.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Jak mam uzyskać dostęp do rachunku konkursowego? Rejestrowałem się kilka tygodni temu, wszystkie dane wprowadziłem poprawnie, ale nie mam żadnego maila z instrukcją.
Gdy próbuję rejestracji ponownie to:
Gdy próbuję rejestracji ponownie to:
Kod: Zaznacz cały
Uczestnik o takich danych osobowych został już zarejestrowany w konkursie
- BRE FX ECN
- Gaduła
Szanowni Państwo,
rzeczywiście zainteresowanie konkursem przerosło nasze oczekiwania i w związku z powyższym użytkownicy - zarówno realni, jak i demo - mogli doświadczyć problemów z realizacją zleceń.
Chcielibyśmy jednak podkreślić, że wszystkie reklamacje związane z niepoprawnie wykonanymi transakcjami na rachunkach realnych, wynikłych z przeciążenia sieci, rozpatrujemy od ręki. Wystarczy napisać maila na adres kontakt@mforex.pl z dokładnym opisem sytuacji (nr rachunku, nr zlecenia).
Gorąco zachęcamy do informowania nas wszelkich nieprawidłowościach, jednakże bez szczegółowego opisu sytuacji nie będziemy w stanie Państwu pomóc. Jeżeli zależy Państwu na szybkim rozpatrzeniu reklamacji efektywniejszym, od niniejszego forum, kanałem komunikacji jest nasz support.
rzeczywiście zainteresowanie konkursem przerosło nasze oczekiwania i w związku z powyższym użytkownicy - zarówno realni, jak i demo - mogli doświadczyć problemów z realizacją zleceń.
Chcielibyśmy jednak podkreślić, że wszystkie reklamacje związane z niepoprawnie wykonanymi transakcjami na rachunkach realnych, wynikłych z przeciążenia sieci, rozpatrujemy od ręki. Wystarczy napisać maila na adres kontakt@mforex.pl z dokładnym opisem sytuacji (nr rachunku, nr zlecenia).
Gorąco zachęcamy do informowania nas wszelkich nieprawidłowościach, jednakże bez szczegółowego opisu sytuacji nie będziemy w stanie Państwu pomóc. Jeżeli zależy Państwu na szybkim rozpatrzeniu reklamacji efektywniejszym, od niniejszego forum, kanałem komunikacji jest nasz support.
Zapewniam Pana, że Demo i Real nie "stoją" na jednej i tej samej maszynie. Doświadczyliśmy przeciążenia całej sieci, a nie awarii na pojedynczej maszynie.kaktus3000 pisze:Jak można konta demo i realne mieć na tym samym serwerze!?
Logujesz się danymi przesłanymi na maila na platformę transakcyjną wybierając serwer Demo.eddek pisze:Jak mam uzyskać dostęp do rachunku konkursowego? Rejestrowałem się kilka tygodni temu, wszystkie dane wprowadziłem poprawnie, ale nie mam żadnego maila z instrukcją.
Gdy próbuję rejestracji ponownie to:Kod: Zaznacz cały
Uczestnik o takich danych osobowych został już zarejestrowany w konkursie
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu