mForex ECN (wcześniej BRE Forex)

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
9%
Poza paroma minusami są ok
8
36%
Przeciętny
6
27%
Mają wiele wad
3
14%
Stanowczo odradzam
3
14%

Liczba głosów: 22

Darek_2000
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: mForex ECN (wcześniej BRE Forex)

Nieprzeczytany post autor: Darek_2000 »

Masakra jakaś - poślizgi 5 sekund. Pozycje otwiera 20 pips wyżej.

MaciejWLKP
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaciejWLKP »

Fakt że często wyrzuca ale poślizgu wielkiego jeszcze nie uświadczyłem...spokojnie daje 2-3 dni i towarzystwo pozalicza mc i zrobi się spokojniej :wink: emocje opadną i będzie lepiej
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."

Darek_2000
Stały bywalec
Stały bywalec

O czym ty piszesz. Co to salon gier z fliperami. Co to znaczy że za parę dni będzie lepiej ? To są pieniądze a nie zabawa w jakieś pieprzone konkursy.

hrupeks
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: hrupeks »

Darek_2000 pisze:O czym ty piszesz. Co to salon gier z fliperami. Co to znaczy że za parę dni będzie lepiej ? To są pieniądze a nie zabawa w jakieś pieprzone konkursy.
Dokładnie. Takie działanie platformy jest niedopuszczalne !!! Trzy próby otwarcia zlecenia na Daxie na dwóch róznych rachunkach realnych i NIC !! Dzwonie do mBanku i słysze odpowiedz że z ich strony jest niby wszystko ok a głos dla konsultanat drżał jak galareta. PORAŻKA

Awatar użytkownika
kaktus3000
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kaktus3000 »

hrupeks pisze:
Darek_2000 pisze:O czym ty piszesz. Co to salon gier z fliperami. Co to znaczy że za parę dni będzie lepiej ? To są pieniądze a nie zabawa w jakieś pieprzone konkursy.
Dokładnie. Takie działanie platformy jest niedopuszczalne !!! Trzy próby otwarcia zlecenia na Daxie na dwóch róznych rachunkach realnych i NIC !! Dzwonie do mBanku i słysze odpowiedz że z ich strony jest niby wszystko ok a głos dla konsultanat drżał jak galareta. PORAŻKA
Jak można konta demo i realne mieć na tym samym serwerze!? Przecież konkurs to tylko symulacja rynku, więc wystarczyło odpalić osobną maszynę, która by nie wpływała na szybkość działania kont realnych. Czasem mocno się dziwie jak można sobie robić tak silną antyreklamę, w końcu jak przypuszczam konkurs robi się po to, żeby jakaś część uczestników pozakładała konta realne. Przy tak dużych lagach w działaniu usługi raczej większość uczestników nie zdecyduje się na takiego brokera. Chyba, że konkurs ma na celu przetestowanie wydajności przy obciążeniu obecnej platformy, co pokazuje, że natychmiast należy rozbudować serwerownię ;)

Darek_2000
Stały bywalec
Stały bywalec

W załączniku obrazek jaki wpływ ma konkurs na konta realne. I proszę niech nikt nie pisze że to na danych makro. Pozycje są otwierane i zamykane po cenach których nie było.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Czekam na konkretne wieści ze strony mForex - jak tylko czegoś się dowiem to Was poinformuję. Tymczasem osoby korzystające z kont rzeczywistych mogą składać reklamacje jeśli ucierpiały z powodu dzisiejszych problemów.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

eddek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: eddek »

Jak mam uzyskać dostęp do rachunku konkursowego? Rejestrowałem się kilka tygodni temu, wszystkie dane wprowadziłem poprawnie, ale nie mam żadnego maila z instrukcją.
Gdy próbuję rejestracji ponownie to:

Kod: Zaznacz cały

Uczestnik o takich danych osobowych został już zarejestrowany w konkursie

Awatar użytkownika
BRE FX ECN
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: BRE FX ECN »

Szanowni Państwo,

rzeczywiście zainteresowanie konkursem przerosło nasze oczekiwania i w związku z powyższym użytkownicy - zarówno realni, jak i demo - mogli doświadczyć problemów z realizacją zleceń.

Chcielibyśmy jednak podkreślić, że wszystkie reklamacje związane z niepoprawnie wykonanymi transakcjami na rachunkach realnych, wynikłych z przeciążenia sieci, rozpatrujemy od ręki. Wystarczy napisać maila na adres kontakt@mforex.pl z dokładnym opisem sytuacji (nr rachunku, nr zlecenia).

Gorąco zachęcamy do informowania nas wszelkich nieprawidłowościach, jednakże bez szczegółowego opisu sytuacji nie będziemy w stanie Państwu pomóc. Jeżeli zależy Państwu na szybkim rozpatrzeniu reklamacji efektywniejszym, od niniejszego forum, kanałem komunikacji jest nasz support.
kaktus3000 pisze:Jak można konta demo i realne mieć na tym samym serwerze!?
Zapewniam Pana, że Demo i Real nie "stoją" na jednej i tej samej maszynie. Doświadczyliśmy przeciążenia całej sieci, a nie awarii na pojedynczej maszynie.
mForex ECN
email: kontakt@mforex.pl
Infolinia: (22)6974774

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

eddek pisze:Jak mam uzyskać dostęp do rachunku konkursowego? Rejestrowałem się kilka tygodni temu, wszystkie dane wprowadziłem poprawnie, ale nie mam żadnego maila z instrukcją.
Gdy próbuję rejestracji ponownie to:

Kod: Zaznacz cały

Uczestnik o takich danych osobowych został już zarejestrowany w konkursie
Logujesz się danymi przesłanymi na maila na platformę transakcyjną wybierając serwer Demo.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ