dragonek43 pisze:nie ma to jak wrocic w nocy pijanym z imprezy i zaczac otwierac pozycje na kangurze . cale szczescie zarobilem
Na forexie jeszcze pół biedy.
Gorzej jak po pijaku otworzysz pozycję na całe życie!

Shakin Dudi śpiewał "Och Ziuta ..."
dragonek43 pisze:nie ma to jak wrocic w nocy pijanym z imprezy i zaczac otwierac pozycje na kangurze . cale szczescie zarobilem
narazie nie ma zadnego sygnalu za L, nim sie obejrzysz bedzie nowe Lowlukpiasek pisze:chciwość podpowiada dokup 4 L na edku i ze dwa shorty na złotkuale rozum mówi poczekaj daj sobie pole manewru w razie w
DOBRE !!!jen-yy pisze:dragonek43 pisze:nie ma to jak wrocic w nocy pijanym z imprezy i zaczac otwierac pozycje na kangurze . cale szczescie zarobilem
Na forexie jeszcze pół biedy.
Gorzej jak po pijaku otworzysz pozycję na całe życie!![]()
Shakin Dudi śpiewał "Och Ziuta ..."
mój system wyprzedza sygnałydragonek43 pisze:narazie nie ma zadnego sygnalu za L, nim sie obejrzysz bedzie nowe Lowlukpiasek pisze:chciwość podpowiada dokup 4 L na edku i ze dwa shorty na złotkuale rozum mówi poczekaj daj sobie pole manewru w razie w
wystarczy spojrzec dzis na swieczke w1 jak sie zamknie i sprawa jest jasnalukpiasek pisze:mój system wyprzedza sygnałydragonek43 pisze:narazie nie ma zadnego sygnalu za L, nim sie obejrzysz bedzie nowe Lowlukpiasek pisze:chciwość podpowiada dokup 4 L na edku i ze dwa shorty na złotkuale rozum mówi poczekaj daj sobie pole manewru w razie w
nie che grać shortów w trendzie wzrostowym na e/u bo mnie jakaś laga może wybić , gram średnioterminowo więc wolę zgodnie z trendem większość tutaj uprawia DT no to może w każda stronę grać
dyrdymały o ujemnych stopach to rozpaczliwa plotka aby zanizyc edka - ledwo odratowali banki pompujac w nie mnostwo kapitalu i mieliby je na nowo zatopic?atlanticos pisze:i nic się nie bój... na 3650 zamkniesz kolejne złoto i ponownie uśrednisz edka... a jak ECB wprowadzi ujemne stopy to jeszcze będziesz miał okazje do uśrednienie na 3550lukpiasek pisze:jak napisalem tak zrobiłem 3 pozycja long na edku + odnowiłem nizej shorta na zlocie
Ty już chyba z 5 raz jedziesz z tą korektą na KangurzeNowy123 pisze:to jedziemy z KANgUREM i KIWI na korekta