DayTrading: Piątek 28.03.2014
Re: DayTrading: Piątek 28.03.2014
jak napisalem tak zrobiłem 3 pozycja long na edku + odnowiłem nizej shorta na zlocie
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

- harymilloki
- Maniak
psxor pisze:ciekawe jest to że grasz tak jakby przeciwko Sobie, na edku grasz pod osłabienie dolca, a na złocie grasz pod umocnienie dolcalukpiasek pisze:albo wiem co zrobie zrealizuje zysk z jednej pozycji na złocie z tego kupie edka i odkupie złoto![]()
Nie wiem jaka tam jest korelacja bo złota raczej nie tykam i nie analizuje, taka luźna myśl
Ja pier..... no nie moge ... Człowieku pomyśl !!!
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
chyba chca pchnac jeszcze co nie co na nastepny poziomek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ta taktyka na e/u i g/u pozwoliła zarobic...psxor pisze:ciekawe jest to że grasz tak jakby przeciwko Sobie, na edku grasz pod osłabienie dolca, a na złocie grasz pod umocnienie dolca![]()
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- harymilloki
- Maniak
lukpiasek pisze:jak napisalem tak zrobiłem 3 pozycja long na edku + odnowiłem nizej shorta na zlocie
SORRY ale z tym S na złocie to muszę się nie zgodzić

"cierpliwość popłaca..."
raczej kupują plotki, jeszcze chwila i sprzedadza fakty zeby podążyć za e/u...pedro pisze:Na kablu znają dane... Fakin London boys ;-)
-- Dodano: pt 28-03-2014, 10:31 --
to mamy argumenty do odpoczynku

Ostatnio zmieniony 28 mar 2014, 10:31 przez Ciapul, łącznie zmieniany 1 raz.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
harry masz prawoharymilloki pisze:lukpiasek pisze:jak napisalem tak zrobiłem 3 pozycja long na edku + odnowiłem nizej shorta na zlocie
SORRY ale z tym S na złocie to muszę się nie zgodzić

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

- atlanticos
- Maniak
i nic się nie bój... na 3650 zamkniesz kolejne złoto i ponownie uśrednisz edka... a jak ECB wprowadzi ujemne stopy to jeszcze będziesz miał okazje do uśrednienie na 3550lukpiasek pisze:jak napisalem tak zrobiłem 3 pozycja long na edku + odnowiłem nizej shorta na zlocie

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
-
- Gaduła
A jak nie wprowadzi??atlanticos pisze:i nic się nie bój... na 3650 zamkniesz kolejne złoto i ponownie uśrednisz edka... a jak ECB wprowadzi ujemne stopy to jeszcze będziesz miał okazje do uśrednienie na 3550lukpiasek pisze:jak napisalem tak zrobiłem 3 pozycja long na edku + odnowiłem nizej shorta na zlocie
jak ecb wprowadzi ujemne stopy, to bedzie mial szanse usrednienia na 1.3350atlanticos pisze:i nic się nie bój... na 3650 zamkniesz kolejne złoto i ponownie uśrednisz edka... a jak ECB wprowadzi ujemne stopy to jeszcze będziesz miał okazje do uśrednienie na 3550lukpiasek pisze:jak napisalem tak zrobiłem 3 pozycja long na edku + odnowiłem nizej shorta na zlocie