Hm... Tych raczej nic nie ruszy... Za dużo gotówki mają ...krinvest pisze:fejsbuki , tłitery , gógla i inne przewartościowane pierdoły !pedro pisze:Powiedz które to je zniszczekrinvest pisze: Pier*** wirtualne firmy psuja mi plany![]()
Sl na edim z rana...![]()
pieniądze zarobione w internecie powinny być opodatkowane 90 %
DayTrading: Czwartek 27.03.2014
Re: Odp: DayTrading: Czwartek 27.03.2014
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Re: DayTrading: Czwartek 27.03.2014
nie może być a ja myślałem że edek spada bo go sprzedajecie pół forum, prawie cała oanda i dukascopyBOCZEK pisze:ogólnie to edek spada przez to ze usa coraz bardzoej angażują się w ten konflik na ukrainie,

no cóż żeby edek mógł rosnąc ktoś ten shit musi kupować ja jestem za mały

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

to jest podstawowy problem forex - marketngowcy zrobili z tego łatwy sposób na zarobek inwestując 100 euro...BOCZEK pisze:właśnie, forex stwarza wiele możliwości, a ty zarobiłeś tylko na piwo
a to w zasadzie g... prawda bo jezeli by to tak przeliczyc to spedzam srednio 10 h dziennie przez 240 dni w roku co daje mi 2400 h/rok. Jezeli moja godzina to 100 zł to sam czas jest wydatkiem 240000 zł. Do tego aby sensownie obracać, na rozsadnej dźwigni i z jako takim zabezpieczeniem to trzeba mieć ok 100000 zł. No chyba że faktycznie ktos chce na jedno piffo w miesiacu zarobic...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Popieram, ja miałem jako totalny laik w pierwszym tygodniu 100% na demo : ) Fart początkującego, gra bez SL (byłem boski bo miałem skuteczność 95%) - w realu już tak pięknie nie jest i lepiej uczyć się na mikrolotach.BOCZEK pisze:choć z perspektywy czasu, uważam ze lepiej jest sie uczyć na realu, wpłacić te 500 złotych i grać sobie 0.01 lotem niż na demie obracać tysiącami i ugrywać po 400% miesiecznie, to moim zdaniem lepiej by mnie nauczyło obchodzić sie z prawdziwymi piniedzmi,
dyskutowaliśmy o tym w weekend... patrząc na D1 oczekuję cofnięcia...Bemowo1 pisze:i dlatego teraz mam zawieszoną koncepcję
https://www.tradingview.com/x/ZZH19EOS/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Groupon i jego klony też padają... Tworzy się fajna luka na rynku.. Jak ktoś chce zainwestować około 150 tyś pln to mam biznes plan jak z pośrednictwa ala groupon zrobić dobry biznes... koncepcja sprzed 4 lat. Nie ma takiego modelu na rynku a potencjał jest ogromny ;-)Ciapul pisze:spoko... czy ktoś wie co z grouponem ? bo dzisiaj rozesłali info ze citeam od 1.04 konczy działalnośćkrinvest pisze:fejsbuki , tłitery , gógla i inne przewartościowane pierdoły
Jutro też jest dzień.
Kto się skusi na ładnego RGR na ujku - h1? : ) Ja bym piękniejszego nie umiał narysować, chyba będzie wręcz podręcznikowy, no może miejsce nie jest idealne. Ciekawe czy zrealizuje swój zasięg na 101,86.
chyba nie do końca, bo aktualnie na grouponie wystawiają się CI co mają problem, albo już fazę schyłkową, moja znajoma która jest dyrektorem handlowym u jednego z producentów kosmetyków nie daje odroczonych terminów tym którzy się tam pokazują bo... 8 na 10 z nich pada...pedro pisze:Tworzy się fajna luka na rynku.. Jak ktoś chce zainwestować około 150 tyś pln to mam biznes plan jak z pośrednictwa ala groupon zrobić dobry biznes... koncepcja sprzed 4 lat. Nie ma takiego modelu na rynku a potencjał jest ogromny ;-)
natomiast groupon na etapie prospektu emisyjnego to był majstersztyk zrobienia inwestorów w ciu....

Na mikrolotach nie do konca jest dobrze grać.GiGa pisze:Popieram, ja miałem jako totalny laik w pierwszym tygodniu 100% na demo : ) Fart początkującego, gra bez SL (byłem boski bo miałem skuteczność 95%) - w realu już tak pięknie nie jest i lepiej uczyć się na mikrolotach.BOCZEK pisze:choć z perspektywy czasu, uważam ze lepiej jest sie uczyć na realu, wpłacić te 500 złotych i grać sobie 0.01 lotem niż na demie obracać tysiącami i ugrywać po 400% miesiecznie, to moim zdaniem lepiej by mnie nauczyło obchodzić sie z prawdziwymi piniedzmi,
Znam przypadek gdzie klient tak gra juz 6 lat i ciagle stoi w miejscu, nic sie nie rozwija.
A jak stracisz grubiej kasy to mocniej zaczynasz analizować, wnikasz w forex, chłoniesz wiedze i tym samym szybciej uczysz się tego calego tradingu. A do tego straty niesamowicie ćwiczą psychikę.
Wiadomo nie każdy ma duże DEPO. Ale na mnie osobiscie mikroloty sie nie sprawdziły.