DayTrading: Czwartek 27.03.2014
Re: DayTrading: Czwartek 27.03.2014
wleźli cholery do kanału 200 ema pokonali,
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
a, co grają tylko na D1 i W1, po co im tradingroomy i inne, prezes goldmanów nie wciska sam przycisków na MT4
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
masz racje nie trać poćwicz na demo a pozniej dopiero realBOCZEK pisze:lepiej zarobić na demie na browara niż tracić rate na mieszkanie na realu

-- Dodano: czw 27-03-2014, 18:49 --
po to żeby golić leszczy co się nie znająBOCZEK pisze:a, co grają tylko na D1 i W1, po co im tradingroomy i inne, prezes goldmanów nie wciska sam przycisków na MT4

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

choć z perspektywy czasu, uważam ze lepiej jest sie uczyć na realu, wpłacić te 500 złotych i grać sobie 0.01 lotem niż na demie obracać tysiącami i ugrywać po 400% miesiecznie, to moim zdaniem lepiej by mnie nauczyło obchodzić sie z prawdziwymi piniedzmi,
Ostatnio zmieniony 27 mar 2014, 17:51 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
REAL ACCOUNT XTBBOCZEK pisze:lepiej zarobić na demie na browara niż tracić rate na mieszkanie na realu
odszczekajcie teraz co napisaliście!
http://www.mql5.com/en/charts/1655220/e ... okers?bind
--
Glück und Glas, wie leicht bricht das.
Glück und Glas, wie leicht bricht das.
no to sie ogarnij bo sobie zaprzeczasz raz lepiej nie tracic rate mieszkania a raz lepiej ryzykować cwierć albo pół ratyBOCZEK pisze:choć z perspektywy czasu, uważam ze lepiej jest sie uczyć na realu, wpłacić te 500 złotych i grać sobie 0.01 lotem niż na demie obracać tysiącami i ugrywać po 400% miesiecznie

boczek wszystko jest ważne
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Czyżby morgany coś takiego widzą???
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
fotomontażJANEK_W pisze:REAL ACCOUNT XTBBOCZEK pisze:lepiej zarobić na demie na browara niż tracić rate na mieszkanie na realu

Janek ja nic nie mówiłem i ponawiam moja prośbe zostań moim mentorem i przewodnikiem , naucz jak zarobić na "browara" !! Moge na poczatku chodzic po kawe i pączki !JANEK_W pisze:REAL ACCOUNT XTBBOCZEK pisze:lepiej zarobić na demie na browara niż tracić rate na mieszkanie na realu

Pier*** wirtualne firmy psuja mi plany

To u nich od razu H4 z du...y wyskakuje, a po kilkadziesiąt milionów na M1 zapewne detal upychalukpiasek pisze: myślisz że oni taką kasą grają na m5 lub m15oni częst potrzebuja kilku dni na wejscie i wyjscie u nich nie ma lewara 1:400