DayTrading: Czwartek 27.03.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 28 mar 2014, 00:00

Wzrost
15
45%
Bez zmian
1
3%
Spadek
17
52%

Liczba głosów: 33

Awatar użytkownika
krinvest
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 27.03.2014

Nieprzeczytany post autor: krinvest »

pedro pisze:
1284 - 1287, to dobry moment na L, ; ) ... z tym, że ja poczekam, aż się z powrotem ponad 1320 przebiją... cuda mogą byc, a w razie W, to od 1320 - 1420 na kawe i czisburgera zarobi ; )
O ile jeszcze dalej bedzie tak kawa i chisburgery bo jak SP zaliczy 1829 to zamykam te pierdoły i podbieram Lki na SP następne :D też nie bede jeszcze podbierał chyba z 1287 nie wiem zobacze jak bede stał z depozytem :?: :!: :D
póki co jeszcze nic sie nie dzieje moje grudniowe zakupy zerują sie dopiero przy 1240 S/oz . Trzeba zobaczyć co sie bedzie dzialo dalej , jak Putin ruszy dalej na Donieck , czy "będzie potrzeba ochrony rosjan w Mołdawii i Macedonii"

Pozatym punkt widzenia zależy od punktu siedzenia kazda korekta i Chinczycy i Indie przyklaskują , jak goldmany zlota nie chcą to Azja bardzo chętine przecież to wszystko odkupi bo potrzebują jeszcze sporo złota żeby z juana zrobić rezerwowa walute porządną.

Zwróccie uwage w jakim miejscu sie znajdujemy na USD/RUB i co sie działo 5 lat temu w tym czasie , Unia europejska i Usa zabierała Rosji Cypr wtedy , Kosowo , podpisywała umowe wojskową z Kazachami , sporo wtedy tego było widac to na wykresie Rubla do Dolara jak rosjanie tracili wpływy. http://pl.wikipedia.org/wiki/2008
Ostatnio zmieniony 27 mar 2014, 15:54 przez krinvest, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

eur/aud, nawet tam mogą się zwalić
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

Bemowo1 pisze:eur/aud, nawet tam mogą się zwalić
nie mogą, bo Master powiedział, że będzie inaczej ;)
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
Kazimierz S
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kazimierz S »

Myślę , że na Edku już nie pogłębimy dna.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Miód kupuj tylko Polski.

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

krinvest pisze:
pedro pisze:
1284 - 1287, to dobry moment na L, ; ) ... z tym, że ja poczekam, aż się z powrotem ponad 1320 przebiją... cuda mogą byc, a w razie W, to od 1320 - 1420 na kawe i czisburgera zarobi ; )
O ile jeszcze dalej bedzie tak kawa i chisburgery bo jak SP zaliczy 1829 to zamykam te pierdoły i podbieram Lki na SP następne :D też nie bede jeszcze podbierał chyba z 1287 nie wiem zobacze jak bede stał z depozytem :?: :!: :D
póki co jeszcze nic sie nie dzieje moje grudniowe zakupy zerują sie dopiero przy 1240 S/oz . Trzeba zobaczyć co sie bedzie dzialo dalej , jak Putin ruszy dalej na Donieck , czy "będzie potrzeba ochrony rosjan w Mołdawii i Macedonii"

Pozatym punkt widzenia zależy od punktu siedzenia kazda korekta i Chinczycy i Indie przyklaskują , jak goldmany zlota nie chcą to Azja bardzo chętine przecież to wszystko odkupi bo potrzebują jeszcze sporo złota żeby z jena zrobić rezerwowa walute porządną.

Zwróccie uwage w jakim miejscu sie znajdujemy na USD/RUB i co sie działo 5 lat temu w tym czasie , Unia europejska i Usa zabierała Rosji Cypr wtedy , Kosowo , podpisywała umowe wojskową z Kazachami , sporo wtedy tego było widac to na wykresie Rubla do Dolara jak rosjanie tracili wpływy. http://pl.wikipedia.org/wiki/2008

uwielbiam Twoje rozkminy globalne i long termowe, w naszym intradayowym świecie :D :lol: :lol: :564: :564: :564:
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

pedro pisze:
A to sorki,

co prawda, eur/aud to chyba nie para Mastera

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

Bemowo1 pisze:
pedro pisze:
A to sorki,

co prawda, eur/aud to chyba nie para Mastera
Jak się go spytałem po jego analizie czy jest w longach to mi nie odpisał :)
Więc pewnie w ostatniej chwili się rozmyślił i nie wszedł :)

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

czyżby g/u chciało dzisiaj pomacać górną bande kanału i 6667 ?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

zeuss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zeuss »

GiGa pisze:
zeuss pisze:
GiGa pisze:USD/CAD na mocnym wsparciu i testuje LT wzrostową. Ktoś wchodzi w L-ki?
powód wejścia w elki?
Taki nie jest wystarczający? Konfluencja kilku czynników.
Jak się pomniejsza te obrazki z tradingview, żeby tu się mieściły?
NIe jest, bo to jest mega naciągane, poza tym chcesz kreskami cene zawracać? to trochę za mało :D
a z tą konfluencją :-? to też daj sobie spokój, bo nie ma takiego terminu w ekonomii i AT i jak chcesz być pro to rób analizy pro. W dodatku napisałeś masło maślane, bo jak konfluencja to wiadomo qrwa ze kilku czynników. :563:

ZbychuM
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ZbychuM »

krinvest pisze: bo potrzebują jeszcze sporo złota żeby z jena zrobić rezerwowa walute porządną.
a nie z juana ?

Zablokowany