DayTrading: Czwartek 27.03.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 28 mar 2014, 00:00

Wzrost
15
45%
Bez zmian
1
3%
Spadek
17
52%

Liczba głosów: 33

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 27.03.2014

Nieprzeczytany post autor: pedro »

Bemowo1 pisze:
pedro pisze:
Bemowo1 pisze:eur/aud, nawet tam mogą się zwalić
nie mogą, bo Master powiedział, że będzie inaczej ;)
A to sorki,

co prawda, eur/aud to chyba nie para Mastera
wiesz, on ma czarne okulary... pisał dziś o tym, wcześniej stron kilka temu... że zapakował L ... Master mówi, rynek robi... nie zapominaj o tym Bemo.

a tak po raz drugi zagaje, czy forumowe Muppety załatwią innym forumowiczom wejściówki na swój nowy film? :lol:
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
krinvest
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krinvest »

ZbychuM pisze:
krinvest pisze: bo potrzebują jeszcze sporo złota żeby z jena zrobić rezerwowa walute porządną.
a nie z juana ?

z juana oczywiście , dzięki to z rozpędu

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

cieżko widze te eLki na edku
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

EUR AUD ladnie :)

ale trzebjuz uwazac przy AUD USD 9398 9315

teraz na AUD by byla V tka

KIWOSZA skalpik udany choc liczylem na wiecej ale banskteraz ja kzaczela wyciagac AUD USD trzeb bylo sie chowac z mysla o tym baterfly wersja wyzej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

pedro pisze:
a tak po raz drugi zagaje, czy forumowe Muppety załatwią innym forumowiczom wejściówki na swój nowy film? :lol:
Rozmawialiśmy w tej sprawie z ministrem kultury, aby wprowadzić ten film jako obowiązkowy w szkołach podstawowych. Obrady trwają, bądźmy dobrej myśli

4ex
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 4ex »

Kusus pisze:
pedro pisze:
Bemowo1 pisze:eur/aud, nawet tam mogą się zwalić
nie mogą, bo Master powiedział, że będzie inaczej ;)
A to sorki,

co prawda, eur/aud to chyba nie para Mastera
Jak się go spytałem po jego analizie czy jest w longach to mi nie odpisał :)
Więc pewnie w ostatniej chwili się rozmyślił i nie wszedł :)[/quote]

nie chwaląc się jade tym pociągiem dalekobieżnym prawie od pierwszej stacji i obyh się tak turlał dalej i dalej i dalej...

Alcar
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Alcar »

pedro pisze:
krinvest pisze:
pedro pisze:
1284 - 1287, to dobry moment na L, ; ) ... z tym, że ja poczekam, aż się z powrotem ponad 1320 przebiją... cuda mogą byc, a w razie W, to od 1320 - 1420 na kawe i czisburgera zarobi ; )
O ile jeszcze dalej bedzie tak kawa i chisburgery bo jak SP zaliczy 1829 to zamykam te pierdoły i podbieram Lki na SP następne :D też nie bede jeszcze podbierał chyba z 1287 nie wiem zobacze jak bede stał z depozytem :?: :!: :D
póki co jeszcze nic sie nie dzieje moje grudniowe zakupy zerują sie dopiero przy 1240 S/oz . Trzeba zobaczyć co sie bedzie dzialo dalej , jak Putin ruszy dalej na Donieck , czy "będzie potrzeba ochrony rosjan w Mołdawii i Macedonii"

Pozatym punkt widzenia zależy od punktu siedzenia kazda korekta i Chinczycy i Indie przyklaskują , jak goldmany zlota nie chcą to Azja bardzo chętine przecież to wszystko odkupi bo potrzebują jeszcze sporo złota żeby z jena zrobić rezerwowa walute porządną.

Zwróccie uwage w jakim miejscu sie znajdujemy na USD/RUB i co sie działo 5 lat temu w tym czasie , Unia europejska i Usa zabierała Rosji Cypr wtedy , Kosowo , podpisywała umowe wojskową z Kazachami , sporo wtedy tego było widac to na wykresie Rubla do Dolara jak rosjanie tracili wpływy. http://pl.wikipedia.org/wiki/2008

uwielbiam Twoje rozkminy globalne i long termowe, w naszym intradayowym świecie :D :lol: :lol: :564: :564: :564:
Ja też z chęcią je czytam.
Ja sporo czasu na forum historyczno-politycznym, gdzie większość użytkowników ma raczej nikłe pojęcie o giełdzie itp. Za to sporo o zasadach postępowania władców na przestrzeni historii.
Konfrontacja tych dwóch podejść jest bardzo ciekawa.
Daje inne spojrzenie na wiele problemów.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

pedro pisze: a tak po raz drugi zagaje, czy forumowe Muppety załatwią innym forumowiczom wejściówki na swój nowy film? :lol:
wejściówki się rozeszły w 1 dzień ale autografy chętnie :) :564:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

zeuss pisze:bo jak konfluencja to wiadomo qrwa ze kilku czynników. :563:
:564: :564: :564: :564:
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

Bemowo1 pisze:
pedro pisze:
Rozmawialiśmy w tej sprawie z ministrem kultury, aby wprowadzić ten film jako obowiązkowy w szkołach podstawowych. Obrady trwają, bądźmy dobrej myśli

LICZE NA CIEBIE!!!!!!! ... na WAS! :mrgreen: :mrgreen:

kabel, z rana, prawie... prawie, jeszcze ciutenieczka ... i done, https://www.tradingview.com/x/0c2XWJUh/
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Zablokowany