harymilloki pisze:Ale padaczka na tym EDKU

trend z H1 spadkowy wstrzymuje nowo tworzący się trend wzrostowy na M5, mam nadzieje ze dzieki tym m5 okaże się ze to co sie działo ostatnio to tylko koretka przed atakiame na 1,42
harymilloki pisze:Ale padaczka na tym EDKU
moze cos takiegozakopiec pisze:Nowy a masz pod ręką gdziesik tę rozpiskę AUD. Ja tępy w falach a popatrzyłbym sobie.Nowy123 pisze:EUR AUD ladnie![]()
ale trzebjuz uwazac przy AUD USD 9398 9315
teraz na AUD by byla V tka
KIWOSZA skalpik udany choc liczylem na wiecej ale banskteraz ja kzaczela wyciagac AUD USD trzeb bylo sie chowac z mysla o tym baterfly wersja wyzej
Dzięki tego mi trzeba było.Nowy123 pisze:moze cos takiegozakopiec pisze:
Nowy a masz pod ręką gdziesik tę rozpiskę AUD. Ja tępy w falach a popatrzyłbym sobie.
czyli okolice 930 plus min 10 15 pipsa jesnie nie bedzie to wydluzona
cierpliwości ostatnio laga była o 18godz. nie spadamy więc coś na rzeczy jest dziś nowy dołek też sie obronił jak dla mnie jest super cena oddala sie od mojego SLaBOCZEK pisze:harymilloki pisze:Ale padaczka na tym EDKU![]()
![]()
trend z H1 spadkowy wstrzymuje nowo tworzący się trend wzrostowy na M5, mam nadzieje ze dzieki tym m5 okaże się ze to co sie działo ostatnio to tylko koretka przed atakiame na 1,42
konsolą pachnieharymilloki pisze:Na KANGURZE to już niedużo zostało dla tych wzrostów.