Bemowo1 pisze:kangur zatwardzenie na 200 ema z int D
Jak ją przebije to nie myślę o S na tej parze przez najbliższy miesiąc.
Tyle, że zanim to się stanie może się zwalić ze 100 pip

Bemowo1 pisze:kangur zatwardzenie na 200 ema z int D
szkoda tylko że nad głową LT nachylona jak dachy w zakopcu... to mi nie wyglada prowzrostowo....harymilloki pisze:Pięknie zamknięta świeczka na h4 .... Centralnie od poziomu się odbiła! No to kierunek 1,39500
DokładnieCiapul pisze:szkoda tylko że nad głową LT nachylona jak dachy w zakopcu... to mi nie wyglada prowzrostowo....harymilloki pisze:Pięknie zamknięta świeczka na h4 .... Centralnie od poziomu się odbiła! No to kierunek 1,39500
jak by wyglądało pro wzrostowo to bym w shortach siedziałzakopiec pisze:DokładnieCiapul pisze:szkoda tylko że nad głową LT nachylona jak dachy w zakopcu... to mi nie wyglada prowzrostowo....harymilloki pisze:Pięknie zamknięta świeczka na h4 .... Centralnie od poziomu się odbiła! No to kierunek 1,39500
to jest newsniemiaszek pisze:cisza przed burzą![]()
Citigroup down 5.6% in pre-market on news after yesterday's close that the bank has failed the Fed's stress test![]()
wczoraj 5 banków z 30 oblało, więc może być ciekawie podczas sesji pejsów...
co to znaczy że muszą zwiększyć dodruk czyli hossy ciąg dalszypedro pisze:to jest newsniemiaszek pisze:cisza przed burzą![]()
Citigroup down 5.6% in pre-market on news after yesterday's close that the bank has failed the Fed's stress test![]()
![]()
wczoraj wieczorkiem mi to umknęło, a tak wogóle to szkoda, że za dostęp do tych newsów trzeba płacićpedro pisze:to jest newsniemiaszek pisze:cisza przed burzą![]()
![]()