Nie pękaj , pokazywałem wczoraj na co czekamlukpiasek pisze:krinvest nie kop się z koniem na złocie daj mu spaść ile chce albo trzymaj krótko stopa bo może być ostro
DayTrading: Czwartek 27.03.2014
Re: DayTrading: Czwartek 27.03.2014
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dlaczego ?lukpiasek pisze:na kablu jest dystrubucja i potrwa jeszcze 2-8 tygodni przynajmniej więc bez fajerwerków ale ciągle przy górze a pózniej DUMP
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Ciapul, co to za X na rysunku?
-- Dodano: czw 27-03-2014, 15:03 --
na m5 na edku,zmiana trendu się szykuje!
-- Dodano: czw 27-03-2014, 15:03 --
na m5 na edku,zmiana trendu się szykuje!
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Zaraz po przebiciu wsparcia wsiadłem grubszą S-ką do pociagu z celem przystanku na 1.37 a tu dupa ...Ciapul pisze:wiedzą... przełamali wsparcie, czy jak kto woli linie szyi (choć dla mnie to nie jest rgr) odbili sie od S2 i poprzednich dołków, teraz zbierają siły na retest przełamanego wsparcia i potem jazda z kierunkiem wybicia...allure pisze:co to ma być teraz na tym EDKU ? coś nie wiedzą gdzie iść ...
https://www.tradingview.com/x/WcRXctDf/
Ostatnio zmieniony 27 mar 2014, 14:11 przez allure, łącznie zmieniany 1 raz.
- harymilloki
- Maniak

Pięknie zamknięta świeczka na h4 .... Centralnie od poziomu się odbiła! No to kierunek 1,39500 
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Uwazajcie.
IMO IUSD w dol
Edek w góre
Ale ja nie gram na tym ścierwie od kiedy straciłem połowę depo więc się nie znam
IMO IUSD w dol
Edek w góre
Ale ja nie gram na tym ścierwie od kiedy straciłem połowę depo więc się nie znam
jak to co ? oznaczenie ze z archiwum XBOCZEK pisze:Ciapul, co to za X na rysunku?
a poważnie stare LT, które Wy macie w zwyczaju olewać a dla mnie w nagrode ze o nich pamietam zawsze pare groszy zarobią
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
taktyka dla hardkorowców na podwojenie depa -ordery buy stop od 1.3810 co 10p aż do 3910 z tp1 3950 tp2 4050 (zależy od chciwości)
ja nie moge bo już mam całe depo w grze
powyższa informacja nie jest rekomendacją tylko służy celom szkoleniowym z cyklu co zrobić żeby zarobić
albo wyzerować depo
powyższa informacja nie jest rekomendacją tylko służy celom szkoleniowym z cyklu co zrobić żeby zarobić
albo wyzerować depo
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
- magura2004
- Pasjonat

Albo leszczy w LMasterFx pisze:jesli na EURAUD obecnie mamy ubieranie leszczy w S (a tak zakładam) to 400 pipek do wyjecia spokojnie w tydzien
-- Dodano: 27 mar 2014, 12:19 --
ja własnie kupiłem, wiec lepiej niech nie wychodza na zadne spacerycajto pisze:Ejman, dolna banda prostokąta, może w końcu raczą zrealizować się dołem![]()
Screen z rana.
kangur zatwardzenie na 200 ema z int D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.