Nie pękaj , pokazywałem wczoraj na co czekamlukpiasek pisze:krinvest nie kop się z koniem na złocie daj mu spaść ile chce albo trzymaj krótko stopa bo może być ostro

Nie pękaj , pokazywałem wczoraj na co czekamlukpiasek pisze:krinvest nie kop się z koniem na złocie daj mu spaść ile chce albo trzymaj krótko stopa bo może być ostro
dlaczego ?lukpiasek pisze:na kablu jest dystrubucja i potrwa jeszcze 2-8 tygodni przynajmniej więc bez fajerwerków ale ciągle przy górze a pózniej DUMP
Zaraz po przebiciu wsparcia wsiadłem grubszą S-ką do pociagu z celem przystanku na 1.37 a tu dupa ...Ciapul pisze:wiedzą... przełamali wsparcie, czy jak kto woli linie szyi (choć dla mnie to nie jest rgr) odbili sie od S2 i poprzednich dołków, teraz zbierają siły na retest przełamanego wsparcia i potem jazda z kierunkiem wybicia...allure pisze:co to ma być teraz na tym EDKU ? coś nie wiedzą gdzie iść ...
https://www.tradingview.com/x/WcRXctDf/
jak to co ? oznaczenie ze z archiwum XBOCZEK pisze:Ciapul, co to za X na rysunku?
Albo leszczy w LMasterFx pisze:jesli na EURAUD obecnie mamy ubieranie leszczy w S (a tak zakładam) to 400 pipek do wyjecia spokojnie w tydzien
-- Dodano: 27 mar 2014, 12:19 --
ja własnie kupiłem, wiec lepiej niech nie wychodza na zadne spacerycajto pisze:Ejman, dolna banda prostokąta, może w końcu raczą zrealizować się dołem![]()
Screen z rana.