DayTrading: Czwartek 27.03.2014
- atlanticos
- Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 27.03.2014
no i nie zapominajmy że w przyszłym tygodniu jest ECB (a zaczynają narzekać na euro wiec mogą czymś zaskoczyć) i NFP ( a dane z USA coraz lepsze)... wiec początek przyszłego tygodnia wzrosty, a koniec to w mojej ocenie grube spadki... A żeby mogli na początku tygodnia rosnąc to muszą najpierw pod koniec tego.... sami wiecie
to tak bez wykresów na samą logike... ale może się mylę 
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Super, tylko różnimy się w jednym małym szczególe, Ja mam zysk zabezpieczony, a Ty masz pozycje w stracielukpiasek pisze:generalnie mylisz się sprawdz sentiment index chociaż z oandy i dukasa i zobacz do którego grona się zaliczasz ty do którego ja i kogo mogą przewieźć![]()
![]()
ogólnie trzeba pimietać ze progonozowanie w dłuższym terminie, to jest jak obstawianie meczy,psxor pisze: Generalnie Twoje posty nie wnoszą nic, poza .....)
Dla mnie przełamanie poziomu 1,365 bedzie dopiera zapalało lampkę, która to oto lampka rozświetli napis zmieniamy trend na d1 z L na S
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
U Mańka 74 inaczej wyglądają świece na h4, stąd aktuallizacja edka
niebieskie 2/c w tym wariancie nie może zostać pokonane
niebieskie 2/c w tym wariancie nie może zostać pokonane
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 27 mar 2014, 12:48 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.
łapka do góry kto również jedzie w tym pociągu ?rewers pisze:hmm... a nóż widelec się uda
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 27 mar 2014, 12:39 przez rewers, łącznie zmieniany 1 raz.
Pieniądze nie , ale o 6:30 rano mówić "pejsy nie kupują" to troche dziwne , biorąc pod uwage to , ze połowa tych matkojebców od tej godzinie kładzie sie spaćas28 pisze:pieniądze nie śpią, dziwne że taki stary wyjadacz tego nie wie
Ciapul podrzuć mi GU proszę
przewiozą kogo bedą chcieli, taki wesoły autobuslukpiasek pisze:kogo mogą przewieźć![]()
![]()
Bemo, jak widzisz teraz eLki, to czemu nie relizujesz zysku?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- LarryGoldberg
- Gaduła

https://www.tradingview.com/x/IxQGX1Kz/rewers pisze:łapka do góry kto również jedzie w tym pociągu ?rewers pisze:hmm... a nóż widelec się uda
jak odbije od s1 to wchodze, na razie oczekiwanie.
rewers pisze:łapka do góry kto również jedzie w tym pociągu ?rewers pisze:hmm... a nóż widelec się uda
ja jade, ale akurat w tym co jedzie w drugą stronę
- harymilloki
- Maniak

Żaba zgadzam się z tobą ale jeszcze troszeczkę za wcześnie. Myślę że w następnym tygodniu dopiero spadniemy.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"