Super, tylko różnimy się w jednym małym szczególe, Ja mam zysk zabezpieczony, a Ty masz pozycje w stracielukpiasek pisze:generalnie mylisz się sprawdz sentiment index chociaż z oandy i dukasa i zobacz do którego grona się zaliczasz ty do którego ja i kogo mogą przewieźć![]()
![]()
ogólnie trzeba pimietać ze progonozowanie w dłuższym terminie, to jest jak obstawianie meczy,psxor pisze: Generalnie Twoje posty nie wnoszą nic, poza .....)
łapka do góry kto również jedzie w tym pociągu ?rewers pisze:hmm... a nóż widelec się uda
Pieniądze nie , ale o 6:30 rano mówić "pejsy nie kupują" to troche dziwne , biorąc pod uwage to , ze połowa tych matkojebców od tej godzinie kładzie sie spaćas28 pisze:pieniądze nie śpią, dziwne że taki stary wyjadacz tego nie wie
przewiozą kogo bedą chcieli, taki wesoły autobuslukpiasek pisze:kogo mogą przewieźć![]()
![]()
https://www.tradingview.com/x/IxQGX1Kz/rewers pisze:łapka do góry kto również jedzie w tym pociągu ?rewers pisze:hmm... a nóż widelec się uda
rewers pisze:łapka do góry kto również jedzie w tym pociągu ?rewers pisze:hmm... a nóż widelec się uda