Macie jakieś propozycje, bo ja mam już dla was kandydata.

becon, wsparcie H1 1,37634 niestratowane.BOCZEK pisze:kolejen dobre miejsce na S eurusd
nie korzystam z mt4, poza składaniem zlecen z kom : ) ... nie znam się ; )lukpiasek pisze:pedro czy to coś co wylicza rr i podaje pipsy działa tylko na tradingview czy mozna takie do mt4 wsadzić bo mi sie zajebiaszczo podoba
edit: ... od roku i jestem po dwóch MC
ja w karierze zaliczyłem ich kilkanaście ale jak się dobrze przyjrzeć to tylklo takie większe![]()
![]()
stop lossy
nie mierz ludzi swoimi miaramizeuss pisze:chłopcy, w tym błądzeniu w tych niebezpiecznych wodach forexu powinniście mieć jakiegoś patrona i składać mu ofiary z depo leszczy dla poprawy spełniania życzeń.
Macie jakieś propozycje, bo ja mam już dla was kandydata.
i tym sposobem rozwalisz rynek, system, analizę techniczną a fudamentalną sponiewierasz niczym szmate do podłogi,...yeahman pisze:Tak w ogóle to mam zamiar założyć ciekawego żurnala, SL będzie na 100p TP na 40p i będzie rzut monetą i zajmowanie pozycji od tego. Ciekawe co wyjdzie po roku. Dla zabawy wplące tam realną nie dużą kasę bo mam przeczucie że to pyknie
ja podchodziłem do mc tak: jak sie nie przewrócisz to sie nie nauczyszpedro pisze:nie korzystam z mt4, poza składaniem zlecen z kom : ) ... nie znam się ; )lukpiasek pisze:pedro czy to coś co wylicza rr i podaje pipsy działa tylko na tradingview czy mozna takie do mt4 wsadzić bo mi sie zajebiaszczo podoba
edit: ... od roku i jestem po dwóch MC
ja w karierze zaliczyłem ich kilkanaście ale jak się dobrze przyjrzeć to tylklo takie większe![]()
![]()
stop lossy
i fakt, można to MC podejsc w taki sposob, ze to takie większe SL ; )... frycowe trzeba płacic ; )