DayTrading: Czwartek 27.03.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 28 mar 2014, 00:00

Wzrost
15
45%
Bez zmian
1
3%
Spadek
17
52%

Liczba głosów: 33

zeuss
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 27.03.2014

Nieprzeczytany post autor: zeuss »

chłopcy, w tym błądzeniu w tych niebezpiecznych wodach forexu powinniście mieć jakiegoś patrona i składać mu ofiary z depo leszczy dla poprawy spełniania życzeń.
Macie jakieś propozycje, bo ja mam już dla was kandydata. :P

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

kolejen dobre miejsce na S
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

zeuss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zeuss »

BOCZEK pisze:kolejen dobre miejsce na S eurusd
becon, wsparcie H1 1,37634 niestratowane.

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

lukpiasek pisze:pedro czy to coś co wylicza rr i podaje pipsy działa tylko na tradingview czy mozna takie do mt4 wsadzić bo mi sie zajebiaszczo podoba

edit: ... od roku i jestem po dwóch MC :D

ja w karierze zaliczyłem ich kilkanaście ale jak się dobrze przyjrzeć to tylklo takie większe :mrgreen: :564: :mrgreen: stop lossy
nie korzystam z mt4, poza składaniem zlecen z kom : ) ... nie znam się ; )

i fakt, można to MC podejsc w taki sposob, ze to takie większe SL ; )... frycowe trzeba płacic ; )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

zeuss pisze:chłopcy, w tym błądzeniu w tych niebezpiecznych wodach forexu powinniście mieć jakiegoś patrona i składać mu ofiary z depo leszczy dla poprawy spełniania życzeń.
Macie jakieś propozycje, bo ja mam już dla was kandydata. :P
nie mierz ludzi swoimi miarami ;)
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Jutro też jest dzień.

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
yeahman
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: yeahman »

Tak w ogóle to mam zamiar założyć ciekawego żurnala, SL będzie na 100p TP na 40p i będzie rzut monetą i zajmowanie pozycji od tego. Ciekawe co wyjdzie po roku. Dla zabawy wplące tam realną nie dużą kasę bo mam przeczucie że to pyknie :)
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

yeahman pisze:Tak w ogóle to mam zamiar założyć ciekawego żurnala, SL będzie na 100p TP na 40p i będzie rzut monetą i zajmowanie pozycji od tego. Ciekawe co wyjdzie po roku. Dla zabawy wplące tam realną nie dużą kasę bo mam przeczucie że to pyknie :)
i tym sposobem rozwalisz rynek, system, analizę techniczną a fudamentalną sponiewierasz niczym szmate do podłogi,... :)

daj link jak ruszysz :564: :564:

kabel up na danych ? : )

sygnał L, wg niemiaszkowego systemu pivot pointowego ; ) :564:
https://www.tradingview.com/x/eZUeGL5Q/

ważne!! ... niemiaszkowy system, zakłada brak pozycji na danych : ) ... przynajmniej, tak mnie coś świta w głowie ; )...

enyłej, .... chciałem o tym dopisac ; )
Ostatnio zmieniony 27 mar 2014, 10:24 przez pedro, łącznie zmieniany 1 raz.
Jutro też jest dzień.

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

pedro pisze:
lukpiasek pisze:pedro czy to coś co wylicza rr i podaje pipsy działa tylko na tradingview czy mozna takie do mt4 wsadzić bo mi sie zajebiaszczo podoba

edit: ... od roku i jestem po dwóch MC :D

ja w karierze zaliczyłem ich kilkanaście ale jak się dobrze przyjrzeć to tylklo takie większe :mrgreen: :564: :mrgreen: stop lossy
nie korzystam z mt4, poza składaniem zlecen z kom : ) ... nie znam się ; )

i fakt, można to MC podejsc w taki sposob, ze to takie większe SL ; )... frycowe trzeba płacic ; )
ja podchodziłem do mc tak: jak sie nie przewrócisz to sie nie nauczysz ;) u mnie się sprawdziło i widać postępy :mrgreen:
nie chwaląc się mam znowu szanse na wygranie w tym mc. tradera miesiąca no chyba że ktoś jeszcze się czai z grubymi pozycjami na czymś i zamknie je pod koniec miesiąca na grubym plusie :p
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

rozumiem ze masz kocepcje ze tego wsparcie nie sforsują
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Zablokowany