Macie jakieś propozycje, bo ja mam już dla was kandydata.
DayTrading: Czwartek 27.03.2014
Re: DayTrading: Czwartek 27.03.2014
chłopcy, w tym błądzeniu w tych niebezpiecznych wodach forexu powinniście mieć jakiegoś patrona i składać mu ofiary z depo leszczy dla poprawy spełniania życzeń.
kolejen dobre miejsce na S
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
becon, wsparcie H1 1,37634 niestratowane.BOCZEK pisze:kolejen dobre miejsce na S eurusd
nie korzystam z mt4, poza składaniem zlecen z kom : ) ... nie znam się ; )lukpiasek pisze:pedro czy to coś co wylicza rr i podaje pipsy działa tylko na tradingview czy mozna takie do mt4 wsadzić bo mi sie zajebiaszczo podoba
edit: ... od roku i jestem po dwóch MC
ja w karierze zaliczyłem ich kilkanaście ale jak się dobrze przyjrzeć to tylklo takie większe![]()
![]()
stop lossy
i fakt, można to MC podejsc w taki sposob, ze to takie większe SL ; )... frycowe trzeba płacic ; )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
nie mierz ludzi swoimi miaramizeuss pisze:chłopcy, w tym błądzeniu w tych niebezpiecznych wodach forexu powinniście mieć jakiegoś patrona i składać mu ofiary z depo leszczy dla poprawy spełniania życzeń.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
gold, m15 po D_S1. https://www.tradingview.com/x/9YFKfaeU/
Jutro też jest dzień.
Tak w ogóle to mam zamiar założyć ciekawego żurnala, SL będzie na 100p TP na 40p i będzie rzut monetą i zajmowanie pozycji od tego. Ciekawe co wyjdzie po roku. Dla zabawy wplące tam realną nie dużą kasę bo mam przeczucie że to pyknie 
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
i tym sposobem rozwalisz rynek, system, analizę techniczną a fudamentalną sponiewierasz niczym szmate do podłogi,...yeahman pisze:Tak w ogóle to mam zamiar założyć ciekawego żurnala, SL będzie na 100p TP na 40p i będzie rzut monetą i zajmowanie pozycji od tego. Ciekawe co wyjdzie po roku. Dla zabawy wplące tam realną nie dużą kasę bo mam przeczucie że to pyknie
daj link jak ruszysz
kabel up na danych ? : )
sygnał L, wg niemiaszkowego systemu pivot pointowego ; )
https://www.tradingview.com/x/eZUeGL5Q/
ważne!! ... niemiaszkowy system, zakłada brak pozycji na danych : ) ... przynajmniej, tak mnie coś świta w głowie ; )...
enyłej, .... chciałem o tym dopisac ; )
Ostatnio zmieniony 27 mar 2014, 10:24 przez pedro, łącznie zmieniany 1 raz.
Jutro też jest dzień.
ja podchodziłem do mc tak: jak sie nie przewrócisz to sie nie nauczyszpedro pisze:nie korzystam z mt4, poza składaniem zlecen z kom : ) ... nie znam się ; )lukpiasek pisze:pedro czy to coś co wylicza rr i podaje pipsy działa tylko na tradingview czy mozna takie do mt4 wsadzić bo mi sie zajebiaszczo podoba
edit: ... od roku i jestem po dwóch MC
ja w karierze zaliczyłem ich kilkanaście ale jak się dobrze przyjrzeć to tylklo takie większe![]()
![]()
stop lossy
i fakt, można to MC podejsc w taki sposob, ze to takie większe SL ; )... frycowe trzeba płacic ; )
nie chwaląc się mam znowu szanse na wygranie w tym mc. tradera miesiąca no chyba że ktoś jeszcze się czai z grubymi pozycjami na czymś i zamknie je pod koniec miesiąca na grubym plusie
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
rozumiem ze masz kocepcje ze tego wsparcie nie sforsują
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!