No kochani bomba.
Oanda na komórę palma i blackberry.
Bardzo prościutka bo bez wykresów i odświeżanie ręczne ale prawie nic nie bierze z karty.
Palmtop
OK, to tak.nadja pisze:Dziekuje za odpowiedz. Przymierzam sie do zakupu Asusa P750 a tam wlasnie na pokladzie jest WM6
Jest rom który udostępnia Windows 6.1 (taki właśnie wrzuciłem wczoraj)
Standardowo ekran w tym modelu jest 320x240 (QVGA) - przynajmniej taki obraz podaje standardowy ROM.
Po wgraniu zmodyfikowanego otrzymujemy 2 razy większy więc pełne VGA (640x480) - producent zrobił nam niespodzianke i ukrył to przed użytkownikiem w celu większej stabilności a raczej kompatybilności.
Telefonik (PDA) bardzo fajny. Gdyby ktoś miał odnośnie tego modelu pytania proszę pisać gdyż jestem szczęśliwym posiadaczem tego modelu

======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
ja od 3 dni mam i-mate 9502.i co? i nic.ani z plyty instalacyjnej ani i netu nie moge zainstalowac active sync ktory pozwala na transfer plikow.dostaje informacje ze brakuje biblioteki dll koniecznej do zakonczenia instalacji.szkoda ze nie napisali ktorej.
zreszta na stronie fxpro nie ma linka do mt4 mobile bym mogl sciagnac programik. zycie to dzungla.
jak na razie mam za to fajny telefon, bo nawet nawigacji nie moge sobie wrzucic.wrrrrrrrrrrr
zreszta na stronie fxpro nie ma linka do mt4 mobile bym mogl sciagnac programik. zycie to dzungla.
jak na razie mam za to fajny telefon, bo nawet nawigacji nie moge sobie wrzucic.wrrrrrrrrrrr
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.
pierwsza recka MSI WIND po polsku:
http://www.frazpc.pl/artykuly/604/MSI/W ... /z/wiatrem
http://www.frazpc.pl/artykuly/604/MSI/W ... /z/wiatrem
Spróbuj tego:iwan pisze:ja od 3 dni mam i-mate 9502.i co? i nic.ani z plyty instalacyjnej ani i netu nie moge zainstalowac active sync ktory pozwala na transfer plikow.dostaje informacje ze brakuje biblioteki dll koniecznej do zakonczenia instalacji.szkoda ze nie napisali ktorej.
Zainstaluj:
1. WINDOWS INSTALER 3.0
2. NET FRAMEWORK
Jeśli nie zadziała zobacz jeszcze to:
Algorytm rozwiązania problemu instalacji ActiveSync 4.5 :
- sprawdź wersję pliku windows/system32/Mapi32.dll
- jeśli masz starszy plik niż z 2001 zdobądź nowy z innego kompa
- zmień nazwę pliku Mapi32.dll na old_Mapi32.dll
- wklej nowy plik na jego miejsce
- kliknij na windows/system32/fixmapi.exe
- możesz rozpocząć instalację ActiveSync 4.5
======================================================
Rzeczywiscie, brakowalo mi Win Instalera. Po jego zainstalowaniu dalo tez rade z AS. Wielkie dzieki za pomoc.
Moje PDA stalo sie mniej obcym sprzetem.
PS. Bawilem sie AS i dotarlem do funkcji dodaj/usun programy. Postanowilem wyrzucic zainstalowne GAdu-gadu. I..... skasowaly mi sie wszystkie programy. Teraz jestem bogatszy o jedno doswiadczenie wiecej.
Moje PDA stalo sie mniej obcym sprzetem.
PS. Bawilem sie AS i dotarlem do funkcji dodaj/usun programy. Postanowilem wyrzucic zainstalowne GAdu-gadu. I..... skasowaly mi sie wszystkie programy. Teraz jestem bogatszy o jedno doswiadczenie wiecej.
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.
- Janek Trader
- Pasjonat
Ja używam małej Toshiby. Działa całkiem sprawnie, ale trochę mały ekran czasami daje popalić...Janek Trader pisze:Korzysta już ktoś może z jakiegoś minilaptopka? Asusa Eee, Aristo czy innego 7-9 cali.
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)