Palmtop

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
balieda
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: balieda »

No kochani bomba.
Oanda na komórę palma i blackberry.
Bardzo prościutka bo bez wykresów i odświeżanie ręczne ale prawie nic nie bierze z karty.

Awatar użytkownika
rh-fx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rh-fx »

:D
- Co ja tutaj robię ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

nadja pisze:Dziekuje za odpowiedz. Przymierzam sie do zakupu Asusa P750 a tam wlasnie na pokladzie jest WM6
OK, to tak.
Jest rom który udostępnia Windows 6.1 (taki właśnie wrzuciłem wczoraj)
Standardowo ekran w tym modelu jest 320x240 (QVGA) - przynajmniej taki obraz podaje standardowy ROM.

Po wgraniu zmodyfikowanego otrzymujemy 2 razy większy więc pełne VGA (640x480) - producent zrobił nam niespodzianke i ukrył to przed użytkownikiem w celu większej stabilności a raczej kompatybilności.

Telefonik (PDA) bardzo fajny. Gdyby ktoś miał odnośnie tego modelu pytania proszę pisać gdyż jestem szczęśliwym posiadaczem tego modelu :).
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

nadja
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: nadja »

Zgadza sie...
fajna maszynka.

Awatar użytkownika
iwan
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: iwan »

ja od 3 dni mam i-mate 9502.i co? i nic.ani z plyty instalacyjnej ani i netu nie moge zainstalowac active sync ktory pozwala na transfer plikow.dostaje informacje ze brakuje biblioteki dll koniecznej do zakonczenia instalacji.szkoda ze nie napisali ktorej.
zreszta na stronie fxpro nie ma linka do mt4 mobile bym mogl sciagnac programik. zycie to dzungla.
jak na razie mam za to fajny telefon, bo nawet nawigacji nie moge sobie wrzucic.wrrrrrrrrrrr
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.

astra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: astra »

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

iwan pisze:ja od 3 dni mam i-mate 9502.i co? i nic.ani z plyty instalacyjnej ani i netu nie moge zainstalowac active sync ktory pozwala na transfer plikow.dostaje informacje ze brakuje biblioteki dll koniecznej do zakonczenia instalacji.szkoda ze nie napisali ktorej.
zreszta na stronie fxpro nie ma linka do mt4 mobile bym mogl sciagnac programik. zycie to dzungla.
jak na razie mam za to fajny telefon, bo nawet nawigacji nie moge sobie wrzucic.wrrrrrrrrrrr
Spróbuj tego:
Zainstaluj:
1. WINDOWS INSTALER 3.0
2. NET FRAMEWORK

Jeśli nie zadziała zobacz jeszcze to:
Algorytm rozwiązania problemu instalacji ActiveSync 4.5 :
- sprawdź wersję pliku windows/system32/Mapi32.dll
- jeśli masz starszy plik niż z 2001 zdobądź nowy z innego kompa
- zmień nazwę pliku Mapi32.dll na old_Mapi32.dll
- wklej nowy plik na jego miejsce
- kliknij na windows/system32/fixmapi.exe
- możesz rozpocząć instalację ActiveSync 4.5
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

Awatar użytkownika
iwan
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: iwan »

Rzeczywiscie, brakowalo mi Win Instalera. Po jego zainstalowaniu dalo tez rade z AS. Wielkie dzieki za pomoc.
Moje PDA stalo sie mniej obcym sprzetem.

PS. Bawilem sie AS i dotarlem do funkcji dodaj/usun programy. Postanowilem wyrzucic zainstalowne GAdu-gadu. I..... skasowaly mi sie wszystkie programy. Teraz jestem bogatszy o jedno doswiadczenie wiecej.
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.

Awatar użytkownika
Janek Trader
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Janek Trader »

Korzysta już ktoś może z jakiegoś minilaptopka? Asusa Eee, Aristo czy innego 7-9 cali.

Awatar użytkownika
Jekert
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jekert »

Janek Trader pisze:Korzysta już ktoś może z jakiegoś minilaptopka? Asusa Eee, Aristo czy innego 7-9 cali.
Ja używam małej Toshiby. Działa całkiem sprawnie, ale trochę mały ekran czasami daje popalić...
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

ODPOWIEDZ