poczekaj do 22:00, bo u mnie będą świeże kreski i nowe rozdanie na jutroBemowo1 pisze:gold, wczorajszy scenariusz się nie sprawdził.

poczekaj do 22:00, bo u mnie będą świeże kreski i nowe rozdanie na jutroBemowo1 pisze:gold, wczorajszy scenariusz się nie sprawdził.
dla tego scenariusza korekty nie możemy wyjść powyżej [2/C]atlanticos pisze:u mnie patrząc na dzisiejsza świece dzienna na edku scenariusz na dziś i jutro to zjazd około 20 może 30 pipsów, potem atak na 3880 (ponowny retest wybitego kanału) i szybkie cofnięcie kończąc jutrzejszy dzień spadającą gwiazdą lub inną świecą z cieniem od góry... Potem czwartek i piątek zgodnie z założeniami które pokazywałem wcześniej czyli realizacja dużego rgr'a... wyjście powyżej 3930 neguje u mnie spadki, wcześniejsze zejście poniżej 3740 załącza automatycznie strategię "ale urwał"
maybe yes or maybe not = 어쩌면 예 또는 아마BOCZEK pisze:to może Koreańczycy przez przypadek zestrzelili tego 777niemiaszek pisze:raczej nie, bo jak nie Ukraina to może Korea Płn. :!:l
Czały czas czarowanie - w dłuższym terminie pachnie porządną zwałąBaz pisze:Witam wszystkich....
i przechodząc do meritum...macie może jakieś przemyślenia co do eur/jpy?
z góry dzięki za info.
Pozdr.
to demoBOCZEK pisze:EUR/JPY idzie EUR/USD, choc mocno bronic się może przed spadkami
-- Dodano: wt 25-03-2014, 23:05 --
Bemowo, ty tak kupiłeś 56Lotów?