Według mnie dzisiaj skończyli pierwszą falę spadkową, mieliśmy 5 pełnych fal. Obecnie znajdujemy się w korekcie na fali drugiej tworząc falę A. Z dzisiejszego minimum utworzyło nam się podwójne dno, które aż razi w oczy. Dopóki znajdujemy się pod linią trendu wzrostowego (czerwona na wykresie) oraz nie przebiliśmy na trwałe poziomu 1.3840-1.3860 obowiązują nas spadki. Zanegowaniem tej koncepcji będzie przebicie poziomu 1.3880-1.3890. IMO jutro wykończymy korektę i zaczniemy spadki na fali 3. Zastanawiacie się dlaczego wczoraj było taki wystrzał i dzisiaj? Za dużo osób widziało to co widzą banksterzy, a teraz będą próbowali pokazać podwójny dołek, aby większość się przestawiła na wzrosty
DayTrading: Wtorek 25.03.2014
Re: DayTrading: Wtorek 25.03.2014
EDEK- UWAGA NA LONGI !
Według mnie dzisiaj skończyli pierwszą falę spadkową, mieliśmy 5 pełnych fal. Obecnie znajdujemy się w korekcie na fali drugiej tworząc falę A. Z dzisiejszego minimum utworzyło nam się podwójne dno, które aż razi w oczy. Dopóki znajdujemy się pod linią trendu wzrostowego (czerwona na wykresie) oraz nie przebiliśmy na trwałe poziomu 1.3840-1.3860 obowiązują nas spadki. Zanegowaniem tej koncepcji będzie przebicie poziomu 1.3880-1.3890. IMO jutro wykończymy korektę i zaczniemy spadki na fali 3. Zastanawiacie się dlaczego wczoraj było taki wystrzał i dzisiaj? Za dużo osób widziało to co widzą banksterzy, a teraz będą próbowali pokazać podwójny dołek, aby większość się przestawiła na wzrosty
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dobrze widzieć więcejmaniek74 pisze:EDEK- UWAGA NA LONGI !
kabel, na reteście
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

dobranocka dla edka, czyli co było w dołkumaniek74 pisze:Za dużo osób widziało to co widzą banksterzy, a teraz będą próbowali pokazać podwójny dołek, aby większość się przestawiła na wzrosty
rozwalę układ całej strony w DT, bo duże screeny, ale nic to wybaczcie
-- Dodano: wt 25-03-2014, 21:23 --
ładny wynikkrinvest pisze:37612 PKT od złotego medalu w Soczi
teraz dopiero zobaczyłem...ale ciśniesz
a rachunek w PLN czy $
Ostatnio zmieniony 25 mar 2014, 21:25 przez niemiaszek, łącznie zmieniany 1 raz.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
widzieliście te czyszczenie stopow na edku masakra jakas to bylo perfidne 
coraz wieksze mam przekonanie ze edek jest chamski zadna waluta nie robi taki jaj na rynku
coraz wieksze mam przekonanie ze edek jest chamski zadna waluta nie robi taki jaj na rynku
Ostatnio zmieniony 25 mar 2014, 21:27 przez DavidFx, łącznie zmieniany 1 raz.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

nie pierwszy i nie ostatni raz, ale poszli jak po swoje...DavidFx pisze:widzieliście te czyszczenie stopow na edku masakra jakas to bylo perfidne
poziomy opcji na jutro:
czyi jutro konsola
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
gold,
wczorajszy scenariusz się nie sprawdził. Może w ten deseń
fala 1 i 3 są sobie równe - na ten moment 5 krótsza od 1i 3.
5 podfal w ostatnim ruchu spadkowym także można wyodrębnić.
wczorajszy scenariusz się nie sprawdził. Może w ten deseń
fala 1 i 3 są sobie równe - na ten moment 5 krótsza od 1i 3.
5 podfal w ostatnim ruchu spadkowym także można wyodrębnić.
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

raczej nie, bo jak nie Ukraina to może Korea Płn.BOCZEK pisze:czyi jutro konsola
zawsze coś się dzieje, a w Naszym fachu najważniejsze aby być po dobrej stronie rynku i mocy
21:19
Agencja informacyjna Yonhap donosi, że Korea Północna wystrzeliła 2 rakiety
http://english.yonhapnews.co.kr/northko ... 51315.html
- atlanticos
- Maniak

u mnie patrząc na dzisiejsza świece dzienna na edku scenariusz na dziś i jutro to zjazd około 20 może 30 pipsów, potem atak na 3880 (ponowny retest wybitego kanału) i szybkie cofnięcie kończąc jutrzejszy dzień spadającą gwiazdą lub inną świecą z cieniem od góry... Potem czwartek i piątek zgodnie z założeniami które pokazywałem wcześniej czyli realizacja dużego rgr'a... wyjście powyżej 3930 neguje u mnie spadki, wcześniejsze zejście poniżej 3740 załącza automatycznie strategię "ale urwał" 
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
to może Koreańczycy przez przypadek zestrzelili tego 777niemiaszek pisze:raczej nie, bo jak nie Ukraina to może Korea Płn. :!:l
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!