SR trading with UDS50
Re: SR trading with UDS50
"Rejestracja: pn 24-02-2014, 15:10" - to chyba mówi wszystko 

To może być tylko nowy nick.freakout pisze:"Rejestracja: pn 24-02-2014, 15:10" - to chyba mówi wszystko

Personov. Czekam na przykłady.
4 z 5 postów napisane w tym temacieJAREK67 pisze:To może być tylko nowy nick.freakout pisze:"Rejestracja: pn 24-02-2014, 15:10" - to chyba mówi wszystko![]()
Personov. Czekam na przykłady.

tymczasem fajnie byłoby zobaczyć jakieś zagrania z tej strategii

Ten dział służy do przedstawiania gotowych systemów i strategii, a nie do ich "opychania", a Ty w nachalny sposób właśnie próbujesz to zrobić, spamując go.personov pisze:Nie musisz nic kupować jeśli nie chcesz.
No proszę kilka godzin minęło i już się wyklarowało? Dla przypomnienia:personov pisze:TF M5, TP 15, SL 10 TS 12....czy to nie są sztywne reguły ?
Strategia to nie tylko TF, TP, SL czy TS ale również między innymi dokładnie zdefiniowane poziomy zajmowania i zamykania pozycji, a u Ciebie mamy:personov pisze:Najlepszy moim zdaniem TF..
Innymi słowy - może tu zajmę pozycję, a może tam...personov pisze:Myślę, że kluczowe jest dobre wybranie stref...
To Ty napisałeś, zatem wszystko jasnepersonov pisze:Nie sprawdził się system to sprzedam to na Allegro...

Ty nie chcesz się dzielić pomysłem, Ty chcesz go "opchnąć", a ten dział do tego nie służy i to jest istotą całej tej dyskusji.personov pisze:Strategia jest rozwojowa i dlaczego miałbym się nie podzielić pomysłem ?
Jeśli okaże się, że zagrania przynoszą zyski to chyba nie będzie lepszej rekomendacji dla tego pomysłu personova. Gdyby chciał to po prostu opchnąć to nie odkrywałby chyba wszystkich kart otwierając ten wątek na forum, tylko proponowałby "kota w worku". Przecież to oczywiste.Wojtek.FX pisze:
Ty nie chcesz się dzielić pomysłem, Ty chcesz go "opchnąć", a ten dział do tego nie służy i to jest istotą całej tej dyskusji.
Jeśli system będzie zarabiać to wtedy autor będzie mógł wnioskować o przeniesieniu dziennika do działy reklam i po kłopocie.
Czyli co, według Ciebie na razie autor tego tematu, nie ma pewności czy zagrania przynoszą zyski? A mimo to próbuje już "opchnąć" to co sobie tam wymyślił?JAREK67 pisze:
Jeśli okaże się, że zagrania przynoszą zyski to chyba nie będzie lepszej rekomendacji dla tego pomysłu personova.
A co robi innego jak nie opycha "kota w worku"? Jak myślisz kiedy wpadł na pomysł tej "strategii", wczoraj? Na to wygląda, bo nawet historii transakcji z ostatniego tygodnia czy miesiąca nie przedstawił, za to zdążył już zbudować aukcję Allegro, interesujące nieprawdaż?JAREK67 pisze:
Gdyby chciał to po prostu opchnąć to nie odkrywałby chyba wszystkich kart otwierając ten wątek na forum, tylko proponowałby "kota w worku". Przecież to oczywiste.
A jak nie będzie zarabiał, to ma prawo nadal tu wisieć i czekać aż ktoś się "złapie" na piękne obrazki ?JAREK67 pisze:
Jeśli system będzie zarabiać to wtedy autor będzie mógł wnioskować o przeniesieniu dziennika do działy reklam i po kłopocie.
Poniżej jedna z wypowiedzi autora tego tematu:
Bez komentarzapersonov pisze: Myślę, że tacy jak Ty myślą, że kupią robota na allegro i on będzie zarabiał...Błąd. Nikt nie sprzeda Ci EA, które regularnie zarabia. I abyśmy się dobrze zrozumieli podkreślę : REGULARNIE i to w dłuższym terminie.
To, że teraz sprawdzileś w jakich porach ten EA zarabia nie znaczy, że te pory będą zawsze takie same. I co wtedy ? Ea zacznie tracić, a Ty dalej będziesz testował.
Czekam na statment.

Raz jeszcze powtarzam. Dział ten służy do dzielenia się strategiami, systemami a nie do ich opychania. W związku z powyższym apeluję do moderatora o przeniesienie tego tematu we właściwe miejsce tzn. do działu reklamy.
Podtrzymuję te słowa. Z tym, że tam chodzi o w pełni automatyczne EA, które posiada "rewelacyjny" wynik backtestu i tylko wciskasz guzik i sama się kasa zarabia.Wojtek.FX pisze:Bez komentarzapersonov pisze: Myślę, że tacy jak Ty myślą, że kupią robota na allegro i on będzie zarabiał...Błąd. Nikt nie sprzeda Ci EA, które regularnie zarabia. I abyśmy się dobrze zrozumieli podkreślę : REGULARNIE i to w dłuższym terminie.
To, że teraz sprawdzileś w jakich porach ten EA zarabia nie znaczy, że te pory będą zawsze takie same. I co wtedy ? Ea zacznie tracić, a Ty dalej będziesz testował.
Czekam na statment.![]()
W tym wątku piszemy o strategii i opisujemy własne sugestie odnoszące się do niej.
Równie dobrze ktoś inny w tym wątku może zacząć opisywać swoją strategię polegającą na przebiciu poziomów S/R w oparciu o jakiś czujnik dynamiki ( całkiem inny - powiedzmy, że własnej roboty ).
Bo właśnie o to chodzi w tej strategii ( jeśli nie doczytałeś ).
Tymczasem na USDJPY cena konsoliduje blisko rejonu wyznaczonego wsparcia. Czekam.
Solą życia jest kasa.
Tak na przykład wygląda właściwy temat dla tego działu:personov pisze:Podtrzymuję te słowa...Wojtek.FX pisze:Bez komentarzapersonov pisze: Myślę, że tacy jak Ty myślą, że kupią robota na allegro i on będzie zarabiał...Błąd. Nikt nie sprzeda Ci EA, które regularnie zarabia. I abyśmy się dobrze zrozumieli podkreślę : REGULARNIE i to w dłuższym terminie.
Czekam na statment.![]()
http://forex-nawigator.biz/forum/price- ... 21345.html
Tam jest wszystko opisane od A do Z.
Czemu ma służyć Twój temat w tym dziale, jak nie reklamie tego wskaźnika/"strategii" którą opychasz na Allegro za 250/299zł? Dział komercji i reklamy jest w innym miejscu, nie tutaj.
Co Ty właściwie chcesz sprzedać?
"Strategię" którą wymyśliłeś wczoraj i dokonałeś nią jednej transakcji?
Masz super podejście do sprawy, od dupy strony. To znaczy najpierw budujesz wskaźnik, "strategię", nie znając jej wyników, próbujesz ją opchnąć na Allegro, a na końcu na forum publicznym próbujesz udowodnić jej skuteczność

Dalszą dyskusję uważam za bezprzedmiotową. Miejsce tego tematu jest w dziale reklam, nie tutaj.
Kolejna okazja do transakcji Sell. Określiłem strefę i wystawiłem EA. Czekam.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Solą życia jest kasa.
Frajerzy rodzą się co minutę, ktoś na pewno kupi wskaźnik i strategię.