Doprawdy nie ma innej opcji. Jestes genialny.DavidFx pisze:wszystko idzie z moim scenariuszem na złocie i gadzie albo jestem genialny albo genialny innej opcji nie ma
DayTrading: Poniedziałek 24.03.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 24.03.2014
proszę :lukpiasek pisze:oj tego nie przewidziałem no to chylę czoła i proszę o jakieś wskazówkipedro pisze:bankstera to Mylukpiasek pisze:wielu z was radzi sobie całkiem zajebiscie tylko czasem was banksterka chyba wycina![]()
![]()
...
![]()
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
A co myślisz o opcji zmyłki?harymilloki pisze:A jak dla mnie obecna sytuacja na złocie nie jest normalna... Moim zdaniem najpierw musieli byśmy uderzyć w 1350,00 przed spadkami.
Możliwe, że dają znaki aby ludzi wciągnąć a za parę godzin odbije.
myślicie że złoto 1276 dziś zrobi ? dotknie tych rejonów ?
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
gold, 2h, 1306 - 1305 powinni pacnąc, co dalej to ciężko gadac. . . https://www.tradingview.com/x/U2g5E9Xc/
Jutro też jest dzień.
-
turboburbo
- Gaduła

Rzeźnik RGR z zasięgiem do S1 ?
Aud/Usd szykuje sie na ywbicie ponad maxy z marca. Jak padną to następny cel może być dużo wyżej a pierwszym przystankiem bedzie 0.9170
gdzie jest opcja na dziś?
-- Dodano: pn 24-03-2014, 15:10 --
Euro-dollar; $1.3800, $1.3900
-- Dodano: pn 24-03-2014, 15:10 --
Euro-dollar; $1.3800, $1.3900
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
dlaczego powinny??pkubiu pisze:który z panów próbuje sie zaobrączkować? - czuje ze raczej kierunek to 12880
mas USA pozwala pejsom przedłużać dystrybucję na indeksach.- nie rozumiem
notowania palladu pokonały 800USD za uncję. a złotko w dół - niec z tego nie rozumiem kolejna rzecz, powinny być skorelowane