Albo jesteś banksterem (:DavidFx pisze:wszystko idzie z moim scenariuszem na złocie i gadzie albo jestem genialny albo genialny innej opcji nie ma
DayTrading: Poniedziałek 24.03.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 24.03.2014
jesteś genialny ...DavidFx pisze:wszystko idzie z moim scenariuszem na złocie i gadzie albo jestem genialny albo genialny innej opcji nie ma

na s1, jest gad już dziś https://www.tradingview.com/x/KcDty1CH/ ...

-- Dodano: 24 mar 2014, 14:41 --
gold, po s2, a s3 na poziomie 1305 +/1 2 usd ; )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Na Edku jak dla mnie wydostaliśmy się z flagi i teraz oporem będzie ostatni dołek 1,3748
- jak go przebijemy to lecimy do następnego na 1,371 a jak ten poleci to lecimy w piekło...
Czekamy więc na PMI USA - choć to nie będzie aż tak istotna figura chyba...
- jak go przebijemy to lecimy do następnego na 1,371 a jak ten poleci to lecimy w piekło...
Czekamy więc na PMI USA - choć to nie będzie aż tak istotna figura chyba...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

muszę się przed Wami otworzyć nie będę dłużej to ukrywał za dużo mnie to kosztuję pracuje dla Goldmanów widzę analizy szefostwa i cele na każdy tydzień stąd mi tak dobrze idzie porostu robię to co mówią nie dyskutuję nanoszę na swoje wykresy ich kreski i działamAlcar pisze:Albo jesteś banksterem (:DavidFx pisze:wszystko idzie z moim scenariuszem na złocie i gadzie albo jestem genialny albo genialny innej opcji nie ma

trochę mi źle z tym bo gdzie tu jest geniusz w tym jak tylko zrzynam jak na studiach na egzaminie ale co mam zrobić
5 dzieci do utrzymania chyba mnie rozumiecie prawda?
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
wielu z was radzi sobie całkiem zajebiscie tylko czasem was banksterka chyba wycina 

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

to co SP500 jakis milonka dzis z malym UP czy od razu nizej 

bankstera to Mylukpiasek pisze:wielu z was radzi sobie całkiem zajebiscie tylko czasem was banksterka chyba wycina

Jutro też jest dzień.
- harymilloki
- Maniak
A jak dla mnie obecna sytuacja na złocie nie jest normalna... Moim zdaniem najpierw musieli byśmy uderzyć w 1350,00 przed spadkami.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
oj tego nie przewidziałem no to chylę czoła i proszę o jakieś wskazówkipedro pisze:bankstera to Mylukpiasek pisze:wielu z was radzi sobie całkiem zajebiscie tylko czasem was banksterka chyba wycina![]()
![]()
...

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem