zaraz znowu padnie, jak się wszyscy podłącząharymilloki pisze:A może ten dzisiejszy cyrk to przez to że tradingview nie działa:)
-- Dodano: pn 24-03-2014, 13:10 --
O działa !
DayTrading: Poniedziałek 24.03.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 24.03.2014
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- harymilloki
- Maniak

pedro pisze:zaraz znowu padnie, jak się wszyscy podłącząharymilloki pisze:A może ten dzisiejszy cyrk to przez to że tradingview nie działa:)
-- Dodano: pn 24-03-2014, 13:10 --
O działa !
padło:)
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
czy ktos wie gdzie sie podzialy byki na eurodolarze 
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
zapadły w sen wiosenny ; )DavidFx pisze:czy ktos wie gdzie sie podzialy byki na eurodolarze
padło, tradingview nie daje rady... wiedz, że coś się dzieje. . .
Jutro też jest dzień.
czekają na goldmanaDavidFx pisze:czy ktos wie gdzie sie podzialy byki na eurodolarze
zrobić rzeź niewiniątek i ich stoplosów - tak mi sie wydaje moge się mylić
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
nadzieja tylko u jankesów oni mają manię aby sprzedawać dolara więc myślę że walną porządnie do piecalukpiasek pisze:czekają na goldmanaDavidFx pisze:czy ktos wie gdzie sie podzialy byki na eurodolarzejak wstanie hamburgerownia ruszą z kopyta
-- Dodano: 24 mar 2014, 13:34 --
widzieliście jak złoto poleciało Goldmani to przewidzieli
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
asiedzaz grubymi L na 13750 podobno ni e doprzejscia
chciwość jest dobra
wszystko idzie z moim scenariuszem na złocie i gadzie albo jestem genialny albo genialny innej opcji nie ma 
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
to nie było trudne do przewidzenia ; )...DavidFx pisze:
1310 jest 61.8 fibo wzrostów od 1179 ; )
Jutro też jest dzień.
to jeszcze nie koniec zabawy na złocie goldi spodziewa się 1050 $ chyba w tym rokuDavidFx pisze:nadzieja tylko u jankesów oni mają manię aby sprzedawać dolara więc myślę że walną porządnie do piecalukpiasek pisze:czekają na goldmanaDavidFx pisze:czy ktos wie gdzie sie podzialy byki na eurodolarzejak wstanie hamburgerownia ruszą z kopyta
-- Dodano: 24 mar 2014, 13:34 --
http://www.pb.pl/3605644,15555,goldman- ... ceny-zlota
ja im za bardzo nie ufam ale tym razem jestem z nimi po jednej stronie rynku więc na razie swoich shortów nie zamykam bede tylko przestawiał sl
Ostatnio zmieniony 24 mar 2014, 13:40 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem