zaraz znowu padnie, jak się wszyscy podłącząharymilloki pisze:A może ten dzisiejszy cyrk to przez to że tradingview nie działa:)
-- Dodano: pn 24-03-2014, 13:10 --
O działa !

zaraz znowu padnie, jak się wszyscy podłącząharymilloki pisze:A może ten dzisiejszy cyrk to przez to że tradingview nie działa:)
O działa !
pedro pisze:zaraz znowu padnie, jak się wszyscy podłącząharymilloki pisze:A może ten dzisiejszy cyrk to przez to że tradingview nie działa:)
O działa !
zapadły w sen wiosenny ; )DavidFx pisze:czy ktos wie gdzie sie podzialy byki na eurodolarze
czekają na goldmanaDavidFx pisze:czy ktos wie gdzie sie podzialy byki na eurodolarze
nadzieja tylko u jankesów oni mają manię aby sprzedawać dolara więc myślę że walną porządnie do piecalukpiasek pisze:czekają na goldmanaDavidFx pisze:czy ktos wie gdzie sie podzialy byki na eurodolarzejak wstanie hamburgerownia ruszą z kopyta
zrobić rzeź niewiniątek i ich stoplosów - tak mi sie wydaje moge się mylić
to nie było trudne do przewidzenia ; )...DavidFx pisze:
widzieliście jak złoto poleciało Goldmani to przewidzieli
to jeszcze nie koniec zabawy na złocie goldi spodziewa się 1050 $ chyba w tym rokuDavidFx pisze:nadzieja tylko u jankesów oni mają manię aby sprzedawać dolara więc myślę że walną porządnie do piecalukpiasek pisze:czekają na goldmanaDavidFx pisze:czy ktos wie gdzie sie podzialy byki na eurodolarzejak wstanie hamburgerownia ruszą z kopyta
zrobić rzeź niewiniątek i ich stoplosów - tak mi sie wydaje moge się mylić
-- Dodano: 24 mar 2014, 13:34 --
widzieliście jak złoto poleciało Goldmani to przewidzieli