DayTrading: Piątek 21.03.2014
Re: DayTrading: Piątek 21.03.2014
a jak tam zakończył sie szpil z Zeussem ?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- Matthew414
- Pasjonat
L Aud/usd zamknięte. 70 pips ładnie. Szkoda tylko, że pozycja malutka 

pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

Premier Ukrainy mówi, że będzie domagać się 100 mld USD od rządu Rosji. Na tyle rząd wycenia wszystkie aktywa na Krymie

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Sie rozbrykał , 3 lata pożyje a potem będzie już tylko wspominanyCiapul pisze:Premier Ukrainy mówi, że będzie domagać się 100 mld USD od rządu Rosji. Na tyle rząd wycenia wszystkie aktywa na Krymie

Nowy123 pisze:
moja sie zrealizowala w czesci a czy przebija szczyt czy dotrą pod 1900 to mnie nie rusza bo zbieram S pod ....
ja gram tylko pod L i nie zmieniam na razie , Ski dobieram w złotku fizycznie od grudnia za resztki. Pierwsze wieksze tąpniecie na którym strace będzie z automatu w złocie zwrócona, a że to kruszec to nie wystrzeli stoplosów

mi nasuwa się jedno proste pytanie : podstawa wyceny ?krinvest pisze:Sie rozbrykał , 3 lata pożyje a potem będzie już tylko wspominany
-- Dodano: pt 21-03-2014, 17:40 --
i drugie pytanie - kto z nim w Moskwie będzie chciał rozmawiać ?
a pro po złota to zaraz powinno "się spuścić" do low dnia żeby w trakcie tak mocnej hossy wyceniano je aż tak drogo ;p dziś to chociaż 1315 powinno zaliczyć w końcu piątek dzień cudów 

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Szukam na Tradingview SP&500 i jest tam pod symbolem SPX tyle że dane są EOD a czy jest może pod innym symbolem z danymi Intraday ?
Mi z kolei nasuwają sie dwie odpowiedziCiapul pisze:mi nasuwa się jedno proste pytanie : podstawa wyceny ?krinvest pisze:Sie rozbrykał , 3 lata pożyje a potem będzie już tylko wspominany
-- Dodano: pt 21-03-2014, 17:40 --
i drugie pytanie - kto z nim w Moskwie będzie chciał rozmawiać ?
ad1 żadna
ad2 nikt
?

pewnie po tym co najbardziej lubią , grunty i nieruchomości. Na ukrainie do dzisiaj są działki "Milion za milion" milion zł- milion metrów.
Swoja droga jak tak chwile pomyślisz to przecież nie dużo 100 mld za takie coś jak Krym.

tylko jakos brak ochoty do cudotwórstwa....lukpiasek pisze:w końcu piątek dzień cudów
-- Dodano: pt 21-03-2014, 17:53 --
Krym to powierzchnia 25 700 km² - korystając z Twojego przelicznika to wychodzi 25,7 mldkrinvest pisze:Swoja droga jak tak chwile pomyślisz to przecież nie dużo 100 mld za takie coś jak Krym.
ah pamiętam czasy sprzed 2009 roku jak to co edek robi teraz w 2-3dni robił na jednej sesji widać że po kryzysie jest mniej detalu który można oskubać, bez kitu atr to chyba o 40% zmalał oczywiscie czasem są wyjątki ale ogólnie o wiele mniejsza zmiennośćCiapul pisze:tylko jakos brak ochoty do cudotwórstwa....lukpiasek pisze:w końcu piątek dzień cudów
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem