Ej ale Krym to Ukrainskie Trójmiasto , a nie Przemyśl , nie możesz tak zaniżać celowo tylko dlatego ze juz sie czaisz na cośCiapul pisze: Krym to powierzchnia 25 700 km² - korystając z Twojego przelicznika to wychodzi 25,7 mld

Ej ale Krym to Ukrainskie Trójmiasto , a nie Przemyśl , nie możesz tak zaniżać celowo tylko dlatego ze juz sie czaisz na cośCiapul pisze: Krym to powierzchnia 25 700 km² - korystając z Twojego przelicznika to wychodzi 25,7 mld
ja to pamietam kilka takich piatkow... no ale widać ze sie regulatorzy za grubasów wzięli, ci wstrzymali traderom premię wiec oni to juz teraz w d... mająlukpiasek pisze:ah pamiętam czasy sprzed 2009 roku jak to co edek robi teraz w 2-3dni robił na jednej sesji widać że po kryzysie jest mniej detalu który można oskubać, bez kitu atr to chyba o 40% zmalał oczywiscie czasem są wyjątki ale ogólnie o wiele mniejsza zmienność
To jakiś żart weekendowy? Mniejszy ATR spowodowany mniejszą ilością graczy detalicznych... ręce opadająlukpiasek pisze:ah pamiętam czasy sprzed 2009 roku jak to co edek robi teraz w 2-3dni robił na jednej sesji widać że po kryzysie jest mniej detalu który można oskubać, bez kitu atr to chyba o 40% zmalał oczywiscie czasem są wyjątki ale ogólnie o wiele mniejsza zmiennośćCiapul pisze:tylko jakos brak ochoty do cudotwórstwa....lukpiasek pisze:w końcu piątek dzień cudów
ja pier... kąpać sie w morzu pełnym rumunów i turkówkrinvest pisze:Ej ale Krym to Ukrainskie Trójmiasto , a nie Przemyśl , nie możesz tak zaniżać celowo tylko dlatego ze juz sie czaisz na coś
Ja myślałem , że mam wypaczone podejscie do innych , ale Ty jesteś Marylin MansonCiapul pisze:ja pier... kąpać sie w morzu pełnym rumunów i turkówkrinvest pisze:Ej ale Krym to Ukrainskie Trójmiasto , a nie Przemyśl , nie możesz tak zaniżać celowo tylko dlatego ze juz sie czaisz na coś
i wiesz co ?krinvest pisze:Ja myślałem , że mam wypaczone podejscie do innych , ale Ty jesteś Marylin Manson![]()
a kogo golić ? goldman morgana ? zawsze detal się goliło nie mówie że to jedyny powód ale coś w tym powinno być fakt że nie mam na to dowodów ale znów nie przesadzaj że to SF bo uznam że ty jeszcze na demo pracujeszcajto pisze:
To jakiś żart weekendowy? Mniejszy ATR spowodowany mniejszą ilością graczy detalicznych... ręce opadają
Cuda mają miejsce wtedy - kiedy nikt ich się nie spodziewa - dzień się nie skończyłCiapul pisze:tylko jakos brak ochoty do cudotwórstwa....lukpiasek pisze:w końcu piątek dzień cudów