tak na m5 ale spokojnie mogą dołem wybić to trzeba bedzie patrzeć czy fałszywka czy nieyeahman pisze:na edku trójkacik i zaraz jesteśmy na 1,3835

tak na m5 ale spokojnie mogą dołem wybić to trzeba bedzie patrzeć czy fałszywka czy nieyeahman pisze:na edku trójkacik i zaraz jesteśmy na 1,3835
zamknij konto tam od razu i zmywał dalej.harymilloki pisze:Zaraz mnie coś strzeli ... Dzwoni do mnie już drugi raz z rzędu mój broker (opiekun) i zawraca mi głowę żebym nie wypłacał mojego zysku ... O co im chodzi!!!! Też tak wam dupę zawracają? Ja tu sobie spokojnie myje GARKIa oni dzwonią i dzwonią
no to w końcu City czy zmywak ??harymilloki pisze: Ja tu sobie spokojnie myje GARKIa oni dzwonią i dzwonią
ale pomału wraca więc raczej fałszywkayeahman pisze:no i pozlo dolem
tam jest flaga na m5... doszlismy do dolnej bandy...yeahman pisze:no i pozlo dolem
ja wymiekam - tu każdy psioczy na markets.com, a widzę, że nie tylko ja mam tam konto.harymilloki pisze:davor5 pisze:Twoj brokerek nie ma za co wyplacic zysku bo juz lape na kasie Twojej polozyli i wydali na impreze sluzbowa
MARKETS
a na impreze to chociaż mogli zaprosić!!!