DayTrading: Piątek 21.03.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 22 mar 2014, 00:00

Wzrost
14
47%
Bez zmian
5
17%
Spadek
11
37%

Liczba głosów: 30

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 21.03.2014

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

g/u m15 - trójkąt - zasięg 35 p
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

Zaraz mnie coś strzeli ... Dzwoni do mnie już drugi raz z rzędu mój broker (opiekun) i zawraca mi głowę żebym nie wypłacał mojego zysku ... O co im chodzi!!!! Też tak wam dupę zawracają? Ja tu sobie spokojnie myje GARKI :) a oni dzwonią i dzwonią :)

-- Dodano: pt 21-03-2014, 16:00 --
highend pisze:dobry Panowie i Panie. U mnie smutno (sprawy rodzinne - bliska osoba). Nie wiem czy moja gra tutaj się nie przyczyniła. Ehhh.....
No ale cóż - żyjemy dalej, jak ktoś gra na ropie brent to u mnie eLka,
co do rzeźnika - mam wrażenie, że spadnie ale na 166 - 166,7. Mimo to - nadal trzymam na nim zyskowne eLki zabezpieczone SL na zero. Ale ponieważ to rzeźnik to może mi SL wykosić i potem iść do góry więc ogólnie lipa.

Na tej ropie to bym uważał z tą L
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

Zaraz mnie coś strzeli ... Dzwoni do mnie już drugi raz z rzędu mój broker (opiekun) i zawraca mi głowę żebym nie wypłacał mojego zysku ... O co im chodzi!!!! Też tak wam dupę zawracają? Ja tu sobie spokojnie myje GARKI :) a oni dzwonią i dzwonią :)
który ? podaj nazwę kto się ośmiela przeszkadzać w myciu garów :mrgreen:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
davor5
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: davor5 »

Twoj brokerek nie ma za co wyplacic zysku bo juz lape na kasie Twojej polozyli i wydali na impreze sluzbowa :-)

Awatar użytkownika
as28
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: as28 »

harymilloki pisze:Zaraz mnie coś strzeli ... Dzwoni do mnie już drugi raz z rzędu mój broker (opiekun) i zawraca mi głowę żebym nie wypłacał mojego zysku ... O co im chodzi!!!! Też tak wam dupę zawracają? Ja tu sobie spokojnie myje GARKI :) a oni dzwonią i dzwonią :)

-- Dodano: pt 21-03-2014, 16:00 --
highend pisze:dobry Panowie i Panie. U mnie smutno (sprawy rodzinne - bliska osoba). Nie wiem czy moja gra tutaj się nie przyczyniła. Ehhh.....
No ale cóż - żyjemy dalej, jak ktoś gra na ropie brent to u mnie eLka,
co do rzeźnika - mam wrażenie, że spadnie ale na 166 - 166,7. Mimo to - nadal trzymam na nim zyskowne eLki zabezpieczone SL na zero. Ale ponieważ to rzeźnik to może mi SL wykosić i potem iść do góry więc ogólnie lipa.

Na tej ropie to bym uważał z tą L
czyli masz zyski wirtualne, broker jest .....
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

davor5 pisze:Twoj brokerek nie ma za co wyplacic zysku bo juz lape na kasie Twojej polozyli i wydali na impreze sluzbowa :-)

MARKETS

a na impreze to chociaż mogli zaprosić :) !!!
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

krinvest pisze:...
jak to co ? superstary :)))
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
yeahman
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: yeahman »

na edku trójkacik i zaraz jesteśmy na 1,3835
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

harymilloki pisze:Zaraz mnie coś strzeli ... Dzwoni do mnie już drugi raz z rzędu mój broker (opiekun) i zawraca mi głowę żebym nie wypłacał mojego zysku
no to akurat pod tym kątem xtb jest ok. nigdy nie miałem problemu z wypłata, nawet przed ostatnim ebc mi sie przez przypadek wypłaciło dwa razy to samo bo akurat mogloby byc jakies potwierdzenie a tu one-klik... ale w tej akurat kwestii naprawde nie ma co narzekac

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

na negatywnych dywerach jeszcze na scianie strachu troche moze podciagna byle do konca kwartalu bonusy zebrac, bez zmian S w grze i zbieranie nawet jak zdolaja na coraz mniejszych obrotach dotrzec 1900 w nastepnym tygodniu na koniec kwartalu

http://www.bankfotek.pl/image/1692441

http://www.bankfotek.pl/image/1692443

Zablokowany