DayTrading: Piątek 21.03.2014
Re: DayTrading: Piątek 21.03.2014
g/u m15 - trójkąt - zasięg 35 p
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- harymilloki
- Maniak
Zaraz mnie coś strzeli ... Dzwoni do mnie już drugi raz z rzędu mój broker (opiekun) i zawraca mi głowę żebym nie wypłacał mojego zysku ... O co im chodzi!!!! Też tak wam dupę zawracają? Ja tu sobie spokojnie myje GARKI
a oni dzwonią i dzwonią 
-- Dodano: pt 21-03-2014, 16:00 --
Na tej ropie to bym uważał z tą L

highend pisze:dobry Panowie i Panie. U mnie smutno (sprawy rodzinne - bliska osoba). Nie wiem czy moja gra tutaj się nie przyczyniła. Ehhh.....
No ale cóż - żyjemy dalej, jak ktoś gra na ropie brent to u mnie eLka,
co do rzeźnika - mam wrażenie, że spadnie ale na 166 - 166,7. Mimo to - nadal trzymam na nim zyskowne eLki zabezpieczone SL na zero. Ale ponieważ to rzeźnik to może mi SL wykosić i potem iść do góry więc ogólnie lipa.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
który ? podaj nazwę kto się ośmiela przeszkadzać w myciu garówZaraz mnie coś strzeli ... Dzwoni do mnie już drugi raz z rzędu mój broker (opiekun) i zawraca mi głowę żebym nie wypłacał mojego zysku ... O co im chodzi!!!! Też tak wam dupę zawracają? Ja tu sobie spokojnie myje GARKIa oni dzwonią i dzwonią
![]()

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Twoj brokerek nie ma za co wyplacic zysku bo juz lape na kasie Twojej polozyli i wydali na impreze sluzbowa 

czyli masz zyski wirtualne, broker jest .....harymilloki pisze:Zaraz mnie coś strzeli ... Dzwoni do mnie już drugi raz z rzędu mój broker (opiekun) i zawraca mi głowę żebym nie wypłacał mojego zysku ... O co im chodzi!!!! Też tak wam dupę zawracają? Ja tu sobie spokojnie myje GARKIa oni dzwonią i dzwonią
highend pisze:dobry Panowie i Panie. U mnie smutno (sprawy rodzinne - bliska osoba). Nie wiem czy moja gra tutaj się nie przyczyniła. Ehhh.....
No ale cóż - żyjemy dalej, jak ktoś gra na ropie brent to u mnie eLka,
co do rzeźnika - mam wrażenie, że spadnie ale na 166 - 166,7. Mimo to - nadal trzymam na nim zyskowne eLki zabezpieczone SL na zero. Ale ponieważ to rzeźnik to może mi SL wykosić i potem iść do góry więc ogólnie lipa.
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
- harymilloki
- Maniak
davor5 pisze:Twoj brokerek nie ma za co wyplacic zysku bo juz lape na kasie Twojej polozyli i wydali na impreze sluzbowa
MARKETS
a na impreze to chociaż mogli zaprosić

"cierpliwość popłaca..."
jak to co ? superstarykrinvest pisze:...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
na edku trójkacik i zaraz jesteśmy na 1,3835
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
no to akurat pod tym kątem xtb jest ok. nigdy nie miałem problemu z wypłata, nawet przed ostatnim ebc mi sie przez przypadek wypłaciło dwa razy to samo bo akurat mogloby byc jakies potwierdzenie a tu one-klik... ale w tej akurat kwestii naprawde nie ma co narzekacharymilloki pisze:Zaraz mnie coś strzeli ... Dzwoni do mnie już drugi raz z rzędu mój broker (opiekun) i zawraca mi głowę żebym nie wypłacał mojego zysku
na negatywnych dywerach jeszcze na scianie strachu troche moze podciagna byle do konca kwartalu bonusy zebrac, bez zmian S w grze i zbieranie nawet jak zdolaja na coraz mniejszych obrotach dotrzec 1900 w nastepnym tygodniu na koniec kwartalu
http://www.bankfotek.pl/image/1692441
http://www.bankfotek.pl/image/1692443
http://www.bankfotek.pl/image/1692441
http://www.bankfotek.pl/image/1692443