Przecież jeśli ktoś poniósł stratę to czas rozliczenia jest dla niego bez znaczenia. Jeśli natomiast wykazał zysk to zapewne rozliczy się ostatniego dnia, bo nie wierze , że już chce zapłacić podatek.

Jeśli nie rozliczysz straty, dostaniesz mandat. Pit trafia nie tylko do Ciebie.andrzej-sk pisze:Co Wy z tymi Pitami się tak podniecacie??
Przecież jeśli ktoś poniósł stratę to czas rozliczenia jest dla niego bez znaczenia. Jeśli natomiast wykazał zysk to zapewne rozliczy się ostatniego dnia, bo nie wierze , że już chce zapłacić podatek.
5 minut minelo, wciaz czekam na polaczenie... z konsultantem.upfx pisze:Poniedzialek rano, a ja sie od rana nie moge zalogowac. Wszyscy konsultancji sa tez zajeci. Co sie dzieje?
Ruszylo, dziala.upfx pisze:Poniedzialek rano, a ja sie od rana nie moge zalogowac. Wszyscy konsultancji sa tez zajeci. Co sie dzieje?
-- 09 mar 2014, 23:20 --
5 minut minelo, wciaz czekam na polaczenie... z konsultantem.upfx pisze:Poniedzialek rano, a ja sie od rana nie moge zalogowac. Wszyscy konsultancji sa tez zajeci. Co sie dzieje?
22:15 czasu GMT, wszystko dalej stoi. Chlopcy spia chyba.upfx pisze:Poniedzialek rano, a ja sie od rana nie moge zalogowac. Wszyscy konsultancji sa tez zajeci. Co sie dzieje?
-- 09 mar 2014, 23:23 --
Ruszylo, dziala.upfx pisze:Poniedzialek rano, a ja sie od rana nie moge zalogowac. Wszyscy konsultancji sa tez zajeci. Co sie dzieje?
-- 16 mar 2014, 23:08 --
Dzisiaj powinny sie zaczac notowania o 22 czasu GTM, jest juz 22:07, a platforma nie ruszyla. Mozna sie zalogowac, ale wszystko stoi w miejscu. Inni juz dzialaja, a Alior spi. Ciekawe na co czekaja...
Mi odpowiedzili na emaila po 2 dniach. Da sie wytrzymac.blacha pisze:U mnie zero odpowiedzi na reklamacje, ile orientacyjnie czeka się na rozpatrzenie ? Bo widać Aliorowi się nie spieszy najwyraźniej wychodzą z założenia nie ich pieniądze nie ich problem.
Dziwne, ja wysłałem reklamację 19.03 tuż po północy i odpowiedź pojawiła się 19.03 o 10:37blacha pisze:Dzień trzeci zero odzewu ponaglające telefony do biura obsługi nie odnoszą żadnego efektu.