DayTrading: Środa 19.03.2014
Re: DayTrading: Środa 19.03.2014
uważam ze gdyby teraz mariano wyszedł i powiedział ze wydłuża okres spłaty ltro, to mogło by to przyspieszyć spadki
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
TEN CZAS TO TYLKO 6 M-C 
BABCIA YELLEN MOWI ZE TO RYNEK PRACY A NIE INFLACJA BEDZIE WAZNA JA SIE ZWALNIAM NIECH AMERIKANINA U MNIE ZATRUDNIA YES!

BABCIA YELLEN MOWI ZE TO RYNEK PRACY A NIE INFLACJA BEDZIE WAZNA JA SIE ZWALNIAM NIECH AMERIKANINA U MNIE ZATRUDNIA YES!
Ostatnio zmieniony 19 mar 2014, 20:21 przez pkubiu, łącznie zmieniany 1 raz.
chciwość jest dobra
- fajnynick21
- Gaduła
Zostawiacie jeszcze edka w eskach czy uciekacie?
Nie grasz, nie wygrasz
MaciekH pisze:Brawo Nowy123![]()
!!
od kilku dni przedstawiałeś swoją strategię oraz wizję dzisiejszych zdarzeń i wszystko w zasadzie się zrealizowało!![]()
ciekawe jaki poziom zatrzyma dzisiaj edka.. nie żebym chciał go zatrzymywać, ale ostatnich wzrostów w pełni w jeden wieczór raczej nie zrównamy z ziemią..
http://bbs.cobrasmarketview.com/downloa ... &mode=view
jedynie co mi zostalo to SP500
duzy volumen zobaczy jutro reakcje bo znowu broni 1850
EDEK jak psialem 13850 13800
JA MUSZE DOCZEKAC 1.34 WTEDY WYJDE NA SWOJE
-- Dodano: 19 mar 2014, 20:23 --
PANOWIE GRA KTOS NA ZLOTKU PROSZE O JAKIES WSKAZOWKI
-- Dodano: 19 mar 2014, 20:23 --
PANOWIE GRA KTOS NA ZLOTKU PROSZE O JAKIES WSKAZOWKI
chciwość jest dobra
ktoś wierzy Jackowskiemu
, przecież wystarczy spojrzeć na gębę,
czasami i temu szarlatanowi się uda coś zgadnąć, w końcu sami (polski? MSZ ma duże zasługi w otwarciu tej puszki pandory)

czasami i temu szarlatanowi się uda coś zgadnąć, w końcu sami (polski? MSZ ma duże zasługi w otwarciu tej puszki pandory)
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Dziś już 44 strony DT, w histori zdażył się jeden taki dzień, ciekawe czy dziś padnie rekord, rekord stron został ustanowiony dnia http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... 22328.html co sie wtedy działo na rynku?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
konferencja białej damy nic nie wnosi, jak dla mnie groch z kapustą,
koniec zabawy, czas wracać do trendu, czyli tam gdzie grubasy mają obuwać krinvest
koniec zabawy, czas wracać do trendu, czyli tam gdzie grubasy mają obuwać krinvest

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
nowy 123 dobra robota!!!!Nowy123 pisze:MaciekH pisze:Brawo Nowy123![]()
!!
od kilku dni przedstawiałeś swoją strategię oraz wizję dzisiejszych zdarzeń i wszystko w zasadzie się zrealizowało!![]()
ciekawe jaki poziom zatrzyma dzisiaj edka.. nie żebym chciał go zatrzymywać, ale ostatnich wzrostów w pełni w jeden wieczór raczej nie zrównamy z ziemią..
http://bbs.cobrasmarketview.com/downloa ... &mode=view
jedynie co mi zostalo to SP500
duzy volumen zobaczy jutro reakcje bo znowu broni 1850
EDEK jak psialem 13850 13800

W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI