KONIEC!!!

ja zahedgowałem zysk na edku i czekam do jutra na korekte żeby poszukac odciecia L.... chyba ze wyjda dolem to zamkne wszystko jak jest... A usdpln trzymam L od dolnej bandy trójkąta i nic sie nie bojefajnynick21 pisze:Zostawiacie jeszcze edka w eskach czy uciekacie?
as28 pisze:konferencja białej damy nic nie wnosi, jak dla mnie groch z kapustą,
koniec zabawy, czas wracać do trendu, czyli tam gdzie grubasy mają obuwać krinvest
tyle pisalem i namawialem by sobie grac pod FED pod umocnieni USD<°)))))>< pisze:nowy 123 dobra robota!!!!Nowy123 pisze:MaciekH pisze:Brawo Nowy123![]()
!!
od kilku dni przedstawiałeś swoją strategię oraz wizję dzisiejszych zdarzeń i wszystko w zasadzie się zrealizowało!![]()
ciekawe jaki poziom zatrzyma dzisiaj edka.. nie żebym chciał go zatrzymywać, ale ostatnich wzrostów w pełni w jeden wieczór raczej nie zrównamy z ziemią..
http://bbs.cobrasmarketview.com/downloa ... &mode=view
jedynie co mi zostalo to SP500
duzy volumen zobaczy jutro reakcje bo znowu broni 1850
EDEK jak psialem 13850 13800twój podpis pod nikiem maniak mówi nam że jesteś najlepszy!!!
Ja niestety zmoim zaciesśnianiem niewypaliłem
masz rację bym skasował zysk, pewnie bym tak zrobił gdyby nie dzień trzech wiedźm i koniec kwartału,Nowy123 pisze:as28 pisze:konferencja białej damy nic nie wnosi, jak dla mnie groch z kapustą,
koniec zabawy, czas wracać do trendu, czyli tam gdzie grubasy mają obuwać krinvest
jak nic nie wnosi zamias grac pod to to teraz zaklinasz![]()
bys skasowal dzis piekne zyski jak namawialem na S na paru parach by zberac pod fed pod umocnienie sie USD
2014 bedzie przelomowy jak i dla USD jak idal indksow moim zdaniem
raczej Ty masz smaki na 1.40lukpiasek pisze:pobijemy rekord stron w DT na pewno bo edek na 1.4 ma smaki i zaraz się kocioł 2 zrobi