sarkazm, czy masz grube L?lukpiasek pisze:spokojnie zaraz edek skoczy 200p lub 2000p do góry
DayTrading: Środa 19.03.2014
Re: DayTrading: Środa 19.03.2014
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!

chciwość jest dobra
na edku wsparcie 1,3810 i odreagowanie do 1,3870-90 i dalej spadki... tak to widze... :] wracamy do gry :]
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
w sumie na g/u, które mnie najbardziej interesuje nie wygląda to jeszcze tak źle - flaga się trzymacajto pisze:No ja Ci powiem kolego, że to bardziej wygląda na bardzo ładne zapowiedzi głębszych korekt niż przejście do wzrostów. Jutro zapewne pullbacki jako reakcja na połamane wsparcia, a później...Ciapul pisze:już widze te piękne dolne cienie na g/u i e/u....
https://www.tradingview.com/x/Ydjpo3gm/
-- Dodano: śr 19-03-2014, 20:15 --
tak, ale IMO nie na długopsxor pisze:kabel przebil LT wzrostowa dzienna czy mi sie wydaje?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
JAK TAM ZLOTKO BO MNIE JUZ PALUSZKI SWEDZA ZEBY DAC L 

chciwość jest dobra
Brawo Nowy123
!!
od kilku dni przedstawiałeś swoją strategię oraz wizję dzisiejszych zdarzeń i wszystko w zasadzie się zrealizowało!
ciekawe jaki poziom zatrzyma dzisiaj edka.. nie żebym chciał go zatrzymywać, ale ostatnich wzrostów w pełni w jeden wieczór raczej nie zrównamy z ziemią..

od kilku dni przedstawiałeś swoją strategię oraz wizję dzisiejszych zdarzeń i wszystko w zasadzie się zrealizowało!

ciekawe jaki poziom zatrzyma dzisiaj edka.. nie żebym chciał go zatrzymywać, ale ostatnich wzrostów w pełni w jeden wieczór raczej nie zrównamy z ziemią..
Dzisiaj jestem lepszy niż wczoraj... Jutro będę jeszcze lepszy!!
- fajnynick21
- Gaduła
grubo to mam na shorcie na złocie od samego dachuBOCZEK pisze:sarkazm, czy masz grube L?lukpiasek pisze:spokojnie zaraz edek skoczy 200p lub 2000p do góry

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

- harymilloki
- Maniak
Możesz brać... Powinno teraz odbić...pkubiu pisze:JAK TAM ZLOTKO BO MNIE JUZ PALUSZKI SWEDZA ZEBY DAC L
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"