kilka razy już tu pokazywałem..
Dają dobre swapy

No to ciekawe czy doczekam 168.300 żeby wrzucić eLkę.Konrad pisze:na H1 ładny pin bar mamypedro pisze:SL pod pivotem, `ja 168.40 :Konrad pisze: Pedro a jak sl do tych wzrostów widzisz?
Kazimierz S pisze:Z jenów najbardziej lubię oczywiście parę z walutą Najjaśniejszej:
kilka razy już tu pokazywałem..
Dają dobre swapy
davor5 pisze:chyba ze tak robia ale w druga strone oficjalnie marudza ze euro za drogie hamuje to rozwoj ale to tylko pod publike wrzucaja wszystko na kupno cwane wydry
no ładnie by to wyglądało, to w takim razie czemu nie TP 175 ? z uwagi na daytrading czy obawę, że zleci?pedro pisze:nie, na 170.35MGrzech pisze:Pedro a widzialem, ze masz pozycje na dzisiejsze 170.05 sie grzejesz![]()
a tak może wyglądac d1 na rzeźniku, https://www.tradingview.com/x/USBUpEYp/ idzie końcówka ? ...
biorąc pod uwagę wzrost eksportu ze strefy euro to chyba za bardzo nie szkodzi...Nowy123 pisze:davor5 pisze:chyba ze tak robia ale w druga strone oficjalnie marudza ze euro za drogie hamuje to rozwoj ale to tylko pod publike wrzucaja wszystko na kupno cwane wydry
tak tak pod publike jasne![]()
napisz jeszcze ze drogie EUR nie szkodzi UE