kto?blesS pisze: Wielokrotnie widzialem na forum, ze jednak jest to kolega w spodnicy
DayTrading: Środa 19.03.2014
Re: DayTrading: Środa 19.03.2014
Dziekuje za Twoje 3 minuty, ja mam nieco dalszy punkt widzenia, mianowicie chodzi mi o caly dzien. Chcialbym poznac zdanie innych osob na ten temat.
Pozdrawiam

Pozdrawiam

Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
Zdanie innch osób zapewne jak i targety dla par poznasz jeszcze dziś, ale po godzinie 19.00 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- atlanticos
- Maniak
jest to scenariusz mi bliższy ale ostrożność trzeba zachować. Uważam że i tak nie polecimy na pysk po tym wybiciu... Wg mnie dziś cel to 3865-70 po ewentualnym wyjściu dołem, potem korekta 40-50 pipsów i dopiero zjazd z celem w strefie 3790-3820... Muszą trochę niepewności zasiać wśród traderów i wyciąć tych którzy za szybko do pociągu wsiądą... ale to tylko moja teoria i rynek ją za kilka godzin zweryfikujemlody1977 pisze: czyli zakładasz wybicie dołem z trójkąta.

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
poranne TP 169.000 zabrane (mniam!), czekam na zjazd do 168.300 (okolice) i ładuję kolejną elkępedro pisze:rzeznik co rano pisałem, ; ) ja już siedze, w drugim wagonieNowy123 pisze:rzezniku jesli beda lepsze dane z UK bedzie mozna ladnie DZIS PRZYCIAC![]()
jak jeszcze dodatkowo USD JPY wspomoze RZEZNIKA pod HT przy FEDZIEsl@BE https://www.tradingview.com/x/12OYvg8K/

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
chciaełs na krótki termin, no to pomyslalelm, że interwałm 3 minutowy będzie jak znalazł ; ) ; )MGrzech pisze:Dziekuje za Twoje 3 minuty, ja mam nieco dalszy punkt widzenia, mianowicie chodzi mi o caly dzien. Chcialbym poznac zdanie innych osob na ten temat.![]()
Pozdrawiam

jaki chciałbyś wykres zobaczyc?

-- Dodano: 19 mar 2014, 12:15 --
@highend, no ja jeszcze nie skonsumowałem ; )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Pedro a jak sl do tych wzrostów widzisz?pedro pisze:chciaełs na krótki termin, no to pomyslalelm, że interwałm 3 minutowy będzie jak znalazł ; ) ; )MGrzech pisze:Dziekuje za Twoje 3 minuty, ja mam nieco dalszy punkt widzenia, mianowicie chodzi mi o caly dzien. Chcialbym poznac zdanie innych osob na ten temat.![]()
Pozdrawiam![]()
![]()
jaki chciałbyś wykres zobaczyc?że kurs idzie na `166 czy 175 ?
SL pod pivotem, `ja 168.40 :Konrad pisze: Pedro a jak sl do tych wzrostów widzisz?
Jutro też jest dzień.
Uff po kilku miesiącach grania, biorę właśnie drugą wypłatę - nie bijcie z "markets.com". Ale wypłacają kasę bez problemuatlanticos pisze:nie... trzeba grac tak żeby WYPŁACAĆ, a nie WPŁACAĆ bo na tym to polegaallure pisze:
albo mieć konto u brokera mForex i konto w mBanku, wtedy ani prowizji, ani opłat a księgują w przeciagu kilku minut...![]()

U nich nie opłaca się grać na parach walutowych (wysokie spready), ale opłaca się na akcjach - bo nie ma żadnych prowizji, a spready są do zaakceptowania. Takie moje zdanie.
Ponadto mam (stratny dość mocno póki co) admiral markets i całkiem niezły mForex (na zero w sumie na razie).
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
pedro pisze:chciaełs na krótki termin, no to pomyslalelm, że interwałm 3 minutowy będzie jak znalazł ; ) ; )MGrzech pisze:Dziekuje za Twoje 3 minuty, ja mam nieco dalszy punkt widzenia, mianowicie chodzi mi o caly dzien. Chcialbym poznac zdanie innych osob na ten temat.![]()
Pozdrawiam![]()
![]()
jaki chciałbyś wykres zobaczyc?że kurs idzie na `166 czy 175 ?
Chcialbym poznac Twoja koncepcje, na kurs 175

Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest