a ostatnio nie było? też było... i nie zareagowała cena a przez kolejne 2 dni 180 pipsow zjechaliśmy... więc spokojnie...krinvest pisze:10 mld cięcia jest już w cenach panowie.

a ostatnio nie było? też było... i nie zareagowała cena a przez kolejne 2 dni 180 pipsow zjechaliśmy... więc spokojnie...krinvest pisze:10 mld cięcia jest już w cenach panowie.
To poważne wsparcie jak wytrzyma FOMC to będę się rozglądał po L
i mam dziwne wrażenie, że z tą zasadą będziemy mieli w najbliższym czasie do czynienia na g/uniemiaszek pisze:stara zasada mówi, że jeżeli ma spadać to musi najpierw urosnąć...
w drugą stronę też tak samo działa
pedro pisze:taper jest w cenie wszystkiegoNowy123 pisze:4ex pisze:mam kiwi umoczonego i bardzo mnie to męczy, bo ponad 200 pipsów niżej,
ale dobrałem dziś jeszcze dwie pozycje i nie wymiękam,
wg starej zasady: co urosło musi spaść , oby je...buło z 500 w dół, to będzie raj.
kiwi 200 pipsa nizej hmm a czemu nie zagrales pod podniesienie stop % tutaj jeszcze zapowiedz o ty mze w tym roku jeszzcze o 1,25 % podniesc moga moze umocnic KIWI ale teraz t ogra jak pisalem bardziej jest pod FEd i zjazd na KIWI czy KANGURZE pod to
tak ja kwszyscy widza juz na EUR USD 1,40 i nagonka jest ostra tak jaka na USD PLN ze bedzie 3 zl to wszystko przed fedem i toperem ciekawe) to jak by ktos zaczął grac teraz pod to to jutro po zacienieniu sie moze zdziwic
![]()
oczywiscie sie zdziwie jak nie zaciesniato sl poleca
ograniczenie tapera, nie ma w cenach... przestałem się już taperem czy jego brakiem podkrecac ; )
bydzie świeczka bydzie trasakcjanie bede z nimi szalał
ale 1.4 - 1.41 na edim dojdą wg mniewtedy dopiero niespodziewana reakcja mariana kłamczucha i manipiulanta właże w dupe GSowi Dragiegho wprowadzajaca jakieś tam ltro (bo uda mu się Angele przekonac, ze to inflacji nie zwiekszy, bo w usa i japonii i gb nie zwiekszylo), albo inne luzowanie/dopływ pustego pustego eur na rynek, pozwoli na zjazd do normalnych warunkow, czyli 1.3 i nizej...
![]()
tak bym to widzial, od fundamentalnej strony![]()
i teraz niech żanetka nie obetnie qe, to mamy tp powyżej 1,4lukpiasek pisze:ja dopiero po reakcji rynku sprawdzam "fundamenty" z danych, tak to mnie tylko wykres interesujekrinvest pisze:10 mld cięcia jest już w cenach panowie.i robie tak od dawna i źle na tym nie wychodzę dla mnie makro=longterm
Nie kumam tych opcji - podeślijcie jakąś literaturę jak macie coś pod ręką... PlsNowy123 pisze:niemiaszek pisze:tu jest rodzynek na jutro na 1.1150Nowy123 pisze:USD CAD
gorna banda trójkąta wybjaczy na jutro zostawia
![]()
ladny![]()