Kazimierz S pisze:Jutro będzie cięcie o dychę i łamanie kręgosłupów detalu tfu... oporów Edwarda.
stara zasada mówi, że jeżeli ma spadać to musi najpierw urosnąć...crok. pisze:Ci to jeszcze dzis to 1,4 zrobia

w drugą stronę też tak samo działa

Kazimierz S pisze:Jutro będzie cięcie o dychę i łamanie kręgosłupów detalu tfu... oporów Edwarda.
stara zasada mówi, że jeżeli ma spadać to musi najpierw urosnąć...crok. pisze:Ci to jeszcze dzis to 1,4 zrobia
kto wie czy już w nocy nie przy atakują 1.3966 bądz nawet 1.4 ogólnie jest parcie na północ jak widać po wykresie i co by przy fed nie wymyślili bez po testowania oporów raczej się nie obędzie tam za dużo stop losów jest żeby to odpuścićKazimierz S pisze:Jutro będzie cięcie o dychę i łamanie kręgosłupów detalu tfu... oporów Edwarda.
no nieźle, jeżeli w obliczu wszystkich okoliczności edek tak się trzyma, to niezły numer się szykuje na jutro,Kazimierz S pisze:Jutro będzie cięcie o dychę i łamanie kręgosłupów detalu tfu... oporów Edwarda.
Tak zgadza sie ale dziś w nocy są wieści z dzaponii i wówczas może sie coś ruszy. Jak to będzie nie wiem. Odbilismy lekko od wsparcia to wszystko.highend pisze:Entliczek petliczek nie rosnie rzezniczek.
Czy to oznacza, ze bedzie spadal na 166.xxx ?
ja dopiero po reakcji rynku sprawdzam "fundamenty" z danych, tak to mnie tylko wykres interesujekrinvest pisze:10 mld cięcia jest już w cenach panowie.
luknij oszczędzisz dużo kasy, czasu,4ex pisze:mam kiwi umoczonego i bardzo mnie to męczy, bo ponad 200 pipsów niżej,
ale dobrałem dziś jeszcze dwie pozycje i nie wymiękam,
wg starej zasady: co urosło musi spaść , oby je...buło z 500 w dół, to będzie raj.
lukpiasek pisze:ja dopiero po reakcji rynku sprawdzam "fundamenty" z danych, tak to mnie tylko wykres interesujekrinvest pisze:10 mld cięcia jest już w cenach panowie.i robie tak od dawna i źle na tym nie wychodzę dla mnie makro=longterm