harymilloki pisze:A kiwi to chyba coś pod 2-szczyty gra....
Na MN ??

harymilloki pisze:A kiwi to chyba coś pod 2-szczyty gra....
skoro musisz dopłacać do depo znaczy że jest błąd w analizie więc wieksze prawdopodobieństwo istnieje że dopłacona kasa też pójdzie się ....... z nowym depo do ilu wytrzymasz wzrosty ?? 1.45 ??pkubiu pisze:umm. czyli przy 1,3980 cztery na 15 pozycji pójdzie sie umnie kochaćYuriy pisze:Poniżej 30% zamyka najbardziej stratną pozycję.pkubiu pisze:a jak zamyka XTB __ please powiedzie nie wiem czy do 13.30 trafi do nich przelew - jestem cała mokra![]()
to czemu nie korzystasz z wpłaty ekspresowej ?pkubiu pisze:nie wiem czy do 13.30 trafi do nich przelew - jestem cała mokra
Czasem dopłacanie sie opłaca, miałem kiedyś taki przypadek że przewiozło mnie na parunastu pozycjach więcej niż zakładałem, dopłaciłem do depo, rynek dotarł do takiego miejsca że ze starym depo by mnie wycięło, natomiast nowe depo wytrzymało, i stratne pozycje jeszcze zarobiły na Siebie.davor5 pisze:Doplacanie do stratnych pozycji mija sie z celem na fx mamy zarabiac a nie sponsorowac wakacje Goldmanow
to dopiero rozgrzewka przed sprintemharymilloki pisze:Dobra z tym KIWI to chyba już poszaleli i teraz na dół koledzyCHYBA
kiedyś się zdziwisz ale póki co krótko terminowo to nie złe założenie bo oznacza że nie ryzykujesz za bardzo czyli nie otwierasz zbyt dużych pozycji , zawsze to jakiś pluspsxor pisze:Czasem dopłacanie sie opłaca, miałem kiedyś taki przypadek że przewiozło mnie na parunastu pozycjach więcej niż zakładałem, dopłaciłem do depo, rynek dotarł do takiego miejsca że ze starym depo by mnie wycięło, natomiast nowe depo wytrzymało, i stratne pozycje jeszcze zarobiły na Siebie.davor5 pisze:Doplacanie do stratnych pozycji mija sie z celem na fx mamy zarabiac a nie sponsorowac wakacje Goldmanow
Od tamtej pory zmieniłem taktykęteraz gram takimi pozycjami, że zakładam najgorsze scenariusze z możliwych, typu edek na 1.50, kabel na 1.80, i i tak mnie nie wytnie, więc zarabia się bez problemu, a i spać można spokojnie.