umm. czyli przy 1,3980 cztery na 15 pozycji pójdzie sie umnie kochaćYuriy pisze:Poniżej 30% zamyka najbardziej stratną pozycję.pkubiu pisze:a jak zamyka XTB __ please powiedzie nie wiem czy do 13.30 trafi do nich przelew - jestem cała mokra![]()

umm. czyli przy 1,3980 cztery na 15 pozycji pójdzie sie umnie kochaćYuriy pisze:Poniżej 30% zamyka najbardziej stratną pozycję.pkubiu pisze:a jak zamyka XTB __ please powiedzie nie wiem czy do 13.30 trafi do nich przelew - jestem cała mokra![]()
kera.p pisze:nie chcemy podziału Ukrainy - ciekawe co ma na myśli...
no ja na dziś zamykam stragan bo nie lubie jak zaczyna sie robić wariatkowoharymilloki pisze:I jak tam wam idzie moi MILI?
to Wy sami umacniacie euro bo gracie na spadki , więc my spekulanci wycinamy wam stop lossycrok. pisze:sie goldmany zdenerwowaly , ze tp na 1,4 ucieka i szybko dobija dzisiaj i przesiadka na soczyste eski :0
jaja jak nie wiem z edkiem , grabiez w europie a ci umacniaja euro ?
Nie jest źle ... trochę BUJA ... RAZ NA PLUS RAZ NA MINUS ALE POZYCE USTAWIONE OCZYWIŚCIE POD +rewers pisze:no ja na dziś zamykam stragan bo nie lubie jak zaczyna sie robić wariatkowoharymilloki pisze:I jak tam wam idzie moi MILI?
ta ustawka pod jutrzejszy FOMC nie wpływa na mnie dobrze
A co z tymi twoimi S?pkubiu pisze:wyjdzie Merkel że rezygnuja z euro a edek tez poszybuje- zobaczycie
Tygrysek jakie masz poglady a dzis na zlotku bo ja w małych L
MGrzech pisze:Rzeznik cos przychamowal, ciekawe czy pojdzie jeszcze w gore czy zawrotka