W Dukascopy jak naruszysz dzwignie powyzej 100% to automatycznie otwieraja przeciwne pozycje. Jak sie ich pozbedziesz to Twoja brocha...highend pisze:dorzuć do pieca (znaczy kasy do depozytu) i czekaj. Ale jak poleci na 1.4 - 1.42 to będzie deposito finito.pkubiu pisze:ja wysiadam jeszcze mnie wyautja przed fed - żenada!
-- Dodano: 18 mar 2014, 12:51 --
ja wysiadam jeszcze mnie wyautja przed fed - żenada!
Jak w ogóle macie rozwiązany MC ?
w admiralu przy 30% zamyka wszystkie pozycje (2x przetestowane....)
w mforex przy 80% zamyka jedną najbardziej stratną pozycję - tak bardziej cywilizowanie.
Innych nei wiem.
DayTrading: Wtorek 18.03.2014
Re: DayTrading: Wtorek 18.03.2014
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
- Kazimierz S
- Pasjonat

W Alior zamykają też najbardziej stratną (chociaż to dane z przed półtora rokuhighend pisze:dorzuć do pieca (znaczy kasy do depozytu) i czekaj. Ale jak poleci na 1.4 - 1.42 to będzie deposito finito.pkubiu pisze:ja wysiadam jeszcze mnie wyautja przed fed - żenada!
Jak w ogóle macie rozwiązany MC ?
w admiralu przy 30% zamyka wszystkie pozycje (2x przetestowane....)
w mforex przy 80% zamyka jedną najbardziej stratną pozycję - tak bardziej cywilizowanie.
Innych nei wiem.
Miód kupuj tylko Polski.
Dzine ze Edward rosnie a EURPLN meeeeega zjazd
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
a jak tam euro rubel, i dolar rubel, bo jak na moje to rubel teraz powinien sie mocno umocnić wzgledem dolca i ojrasa
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Dobrze, że zamknąłem poranne s brane po 1.39300 z 20 pipsowym zyskiem. Trzeba być szybkim i czujnym. Łatwo nie jest 
The only way is up
a jak zamyka XTB __ please powiedzie nie wiem czy do 13.30 trafi do nich przelew - jestem cała mokra

jedyne to pocieszenie ze złotko bez reakcji ale i tak troche poniżej 1360- może to chwilowa reakcja
jedyne to pocieszenie ze złotko bez reakcji ale i tak troche poniżej 1360- może to chwilowa reakcja
Ostatnio zmieniony 18 mar 2014, 13:06 przez pkubiu, łącznie zmieniany 1 raz.
chciwość jest dobra
highend pisze:dorzuć do pieca (znaczy kasy do depozytu) i czekaj. Ale jak poleci na 1.4 - 1.42 to będzie deposito finito.pkubiu pisze:ja wysiadam jeszcze mnie wyautja przed fed - żenada!
- Kazimierz S
- Pasjonat

Pewnie przed FEDem chcemy (ja przynajmniej chcęMGrzech pisze:Dzine ze Edward rosnie a EURPLN meeeeega zjazd
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Miód kupuj tylko Polski.
Poniżej 30% zamyka najbardziej stratną pozycję.pkubiu pisze:a jak zamyka XTB __ please powiedzie nie wiem czy do 13.30 trafi do nich przelew - jestem cała mokra![]()
Putina kolesie przyciśli bo za dużo kasy stracili i znowu musiał coś pierdnąć ! Ujek ideksy do góryMGrzech pisze:Dzine ze Edward rosnie a EURPLN meeeeega zjazd
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI