Agresywna reklama? Nie wiedziałam, że można być agresorem w dedykowanej do tych celów zakładce - "ciekawe linki, reklamy"
Jeżeli ktoś się poczuł zaatakowany - to szczerze przepraszam

Mamy tu taki styl, którzy wypracowali u nas wszelakiej możliwej maści szkoleniowcy obiecujący złote góry... pod jednym warunkiem że zapłacisz im kasę ostatni jaki tu się zjawił chciał 3K za szkolenie albo godzinną stawkę stomatologa z Poznania za wypociny na danych historycznych ze statystykami z 5 miesięcy. Więc nasze działanie ma za zadanie chronić tych mniej doświadczonych aby nie wyrzucać zbędnej kasy na bezwartościowe szkolenia itp.Julia__88 pisze:Jestem szczerze zdegustowana takim forum, na którym odbiera się użytkownikom prawo głosu, możliwości obrony i wyrażenia własnej opinii. Zostałam zablokowana na około miesiąc i nie mogłam zbić argumentów moich przedmówców.
Ja rozumiem – jest wolność słowa, jesteśmy różni, mamy różne oczekiwania i może komuś się książka zwyczajnie nie podobać. Ale błagam – nie wmawiajcie mi, że sobie wcześniejsze komentarze sama powymyślałam, bo to jakiś absurd.
Z mojej obserwacji różnych źródeł, w których ukazują się recenzje książki wynika, że mój przedmówca póki co jest jedynym niezadowolonym klientem, bo wielu już osiąga pozytywne wyniki dzięki opisanej w niej strategii. A grubość książki jest taka jaka jest – ponieważ z założenia miała nie zawierać zbędnej teorii, co absolutnie nie umniejsza jej wartości.