Nowy123 pisze:pierwsz S na Kiwi weszlo nastepne czeka na 8613 i 25
Kiwi to NZDUSD ? zawsze zapominam... bo tu widze ciągle rośnie. Chyba że nie mówie o tej parze

Nowy123 pisze:pierwsz S na Kiwi weszlo nastepne czeka na 8613 i 25
po takich daily S ? ... niech pokisi troche, albo minimum słabości okaże... : )Nowy123 pisze:pierwsz S na Kiwi weszlo nastepne czeka na 8613 i 25
Nie chce dotknąć 0,91 gdzie stoję na s.Nowy123 pisze:raposo pisze:A.S.A.T.
No i miałeś rację. SL mi odpalił. Czyli jednak kangur na 0.9230...
kangur juz konczy swoja besiadeprzy 9100
w chinach nic dobrego sie nie dzieje a wręcz przeciwnie
-- Dodano: czw 13-03-2014, 15:56 --
znowu USD JPY jest dolowane przez SP500 szybka reakcja na PIVOT i tyle go widzieli hmm
Czasem mi sie cos udaraposo pisze:A.S.A.T.
Tutaj często nie nadążam za Waszą dyskusją i przychodzą mi dziesiątki powiadomień więc zaglądam okazjonalnie jak widzę coś naprawdę ciekawego. Więcej swoich analiz wrzucam u siebie na forum.A.S.A.T. pisze:Czasem mi sie cos udaraposo pisze:A.S.A.T.
ps: raposo, mysle ze powinienes czesciej postowac. Twoje analizy sa jedne z lepszych tutaj.
ja już wziąłem S wyżej, pełnego zasięgu raczej nie zrealizują bo 666X nie puści - tam mam buy limitatlanticos pisze:kabel m15 - czekamy cierpliwie na wybicie w mojej ocenie
blooma masz prywatnie czy w pracynielegalny pisze:Dla zainteresowanych - to o czy pisałem czyli balance sheet ECB i FED vs edek
Po takiej spadającej gwieździe na H1? a na M15 też widać gwiazdę wieczorną.pr7emo pisze:ujek up up