gratulacje...krzychu3_1989 pisze:małe rgr
DayTrading: Czwartek 13.03.2014
- harymilloki
- Maniak
Re: DayTrading: Czwartek 13.03.2014
i niczego się nie boiszA.S.A.T. pisze:tak tak, podsumujmy
jestem trolem, jestem idiota, jestem imbecylem, jestem niedowartościowany, gram na demo. cos pominałem? jesli tak dopiszcie
tylko fakty sa takie ze ja na rachunku demo przy abstrakcyjnych załozeniach stałych jakos funkcjonuje a zaden z Was oburzonych nie podepnie tego demo, zeby pokazac chociazby jeden trejd![]()
ale liczy sie fun forum i![]()

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Licz sie ze słowami : "żaden".A.S.A.T. pisze:tak tak, podsumujmy
jestem trolem, jestem idiota, jestem imbecylem, jestem niedowartościowany, gram na demo. cos pominałem? jesli tak dopiszcie
tylko fakty sa takie ze ja na rachunku demo przy abstrakcyjnych załozeniach stałych jakos funkcjonuje a zaden z Was oburzonych nie podepnie tego demo, zeby pokazac chociazby jeden trejd![]()
ale liczy sie fun forum i![]()

nie przypominam sobie abym w ogóle sie do ciebie zwracał....rewers pisze:Ciapul zatem do mnie proszę mów Szejku Dawidzie
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
co z tym edkiem zlotkobw dol a on na co czeka na mojego sl przy 13980 zamykajzcego depo! ktos mial racje zeby sobie dzis zrobuc odlot i jutro sie obudzic
Wreszcie Ferie więc można grać spokojnie na Foreksie
rzeznik, h4, https://www.tradingview.com/x/wfl4wchg/
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
@rewers,
kulturka
tam było zaden z Was oburzonych
chodziło mi o krzykaczy
kulturka

chodziło mi o krzykaczy

kera.p pisze:To tak odnośnie wpływu waluty na firmy w Europie
Mam nadzieję że dragi chlapnie coś dziś w 2gą stronę...![]()
CFO VW poinformował dziś, że sytuacja na rynku walutowym zmniejszyła przychody spółki o 4,6 mld EUR (głównie słaby jen i zbyt mocne euro). Na sytuację na forexie narzeka także zarząd Lufthansy, która opublikowała dziś wyniki (rośnie o ponad 6%). Wg CEO Lufthansy rynek walutowy (szczególnie słaby jen) był największym problemem dla spółki w 2013 r. Wczoraj na zbyt wysoki kurs EUR narzekało również włoskie Campari
podobno drogie eur nie szkodzi gospodarka UE
scaly czas ise mowi o ty mze PEJSY z USA pod to kreca by oslabiac USD bo jak EDKE byl slayb to LAMENT byl w USa firm ze USD Za drogie
czekam jak znowu wyjdzie FRANCJA czy inne panstwo i zacznie mowic ze waluta droga itd
Koledzy po fachu czasami się nie zrozumieją...zwłaszcza że jeden aby mieć musi ukraść drugiemuA.S.A.T. pisze:@rewers,
kulturka![]()
chodziło mi o krzykaczy

Ja jestem daleki do obrazy bo znam swoją wartość i umiejętności....a jesli ktoś uważa na mój temat że jest inaczej....cóż ma prawo powiedzieć że jestem leszczem....ale to i tak nie zmienia mojej wartości-bo jedyne zdanie na które reaguje to najbliższej rodziny.
A.S.A.T.
No i miałeś rację
. SL mi odpalił. Czyli jednak kangur na 0.9230...
No i miałeś rację

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu