DayTrading: Czwartek 13.03.2014
Re: DayTrading: Czwartek 13.03.2014
Co sądzicie o tym, cena przebija SR i RL z dużym wolumenem w dodatku tworzy się RGR, jest szansa na korekte we wskazany poziom?
http://www.mql5.com/en/charts/1589282/e ... markets-as
nie da rady bo ja gram na demo a Wy realmmsuits pisze:
ASAT , nie oceniaj swoja miarką

No właśnie dolar jest tani, jak coś jest tanie to warto to kupować.pedro pisze:ale dolary są mega tanieMGrzech pisze:Dobre dane z USA a tu nihuhu. Moje zdanie jest takie, że póki wisi grożba konfliktu na Ukrainie, to jest prawdopodobieństwo, że będzie zapotrzebowanie na broń i wtedy dolce sie przydadzą. Ci którzy teraz trzymają zielone nie chcą się ich pozbywac bo wiedza, że niedługo będą jeszcze droższe.
Ot, takie moje gdybanie.i chociaż z fundamentalnych przyczyn, właśnie przez niepokoje na Ukrainie, czy też poprawie kondycji gospodarki (dzisiejsze dane), ale także przez swego rodzaju podnoszenie kosztu pozyskania pieniądza (zacieśnianie/ograniczanie QE) właśnie drożec powinny : )
+/-3 PLN za 1 USD.
W polsce czisburger w maku - 3 PLN
W usa czisburger w maku - 0,50 USD
średnia krajowa w PL: 3,7 brutto - na rękę 2590 = 863,3 czisburgera w PL lub 1726,66 czisburgerów w usa,
średnia krajowa w usa: 3,8 tyś USD netto - to daje 7600 czisburgerów w USA lub 3800 czisburgerów w PL ...
ale analiza:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Analiza makowa jest ok , ale uświadamia mi ona tylko o cenach w danych krajach i w przeliczeniu cen do zarobków. W obydwu przypadkach korzsystniej jest w USA

Apropo EURUSD RGR na H1
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
harymilloki pisze:KIWI DOWN już !!!mój wcześniejszy poziom był trochę za wysoki :)Kto chce pipsy niech wbijaPromocja !!!
8600 8613 czekam
szansa jest i to spora, ale najpierw muszą przedrzeć się przez wsparcie na 1.3935Dmn112 pisze:Co sądzicie o tym, cena przebija SR i RL z dużym wolumenem w dodatku tworzy się RGR, jest szansa na korekte we wskazany poziom?

to po cholere drążysz ten temat ?A.S.A.T. pisze:ja doskonale wiem ze Ty niczego nie podepniesz bo nie masz co pokazac i taka jest prawda
A.S.A.T. pisze: Niestety dział Dt jest na tyle w swej pieknosci załosny ze kazdy próbuje sie tu wybic ale nie ma czym
to po co tracisz czas na zaśmiecanie tego żałosnego działu
niech i w końcu do ciebie dotrze ze masz przestać albo wypad stąd jak ci sie nie podobaA.S.A.T. pisze:Mam nadziej ze dotarło
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
ciapek, hehehe
na czym znowu dzis wtopiłes ze taki agresor?
wyluzuj, nie pierwszy i nie ostatni
a moze boisz sie ze Ciebie poprosze o explorera? podobno zyjesz z tego...
na czym znowu dzis wtopiłes ze taki agresor?

wyluzuj, nie pierwszy i nie ostatni

a moze boisz sie ze Ciebie poprosze o explorera? podobno zyjesz z tego...

Po co karmicie kolejnego trolla idiotę który odpalił 3 zlecenia na demo i rzuca oskarżeniami w ludzi którzy od xxx czasu wyrażają swoje opinie, lepsze, gorsze mniej trafne i bardziej trafne ale pokazują swój punkt widzenia i dyskutują na ten temat..
- krzychu3_1989
- Pasjonat
małe rgr 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- harymilloki
- Maniak
https://www.tradingview.com/x/5fGWSKWx/
kiwi - nie patrzeć na literki bo nie dotyczą ... no może i dotyczą ale nie tej chwili
zresztą wszystko się jakoś łączy w jeną całość ... blblabla ...
kiwi - nie patrzeć na literki bo nie dotyczą ... no może i dotyczą ale nie tej chwili

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"