punkt widzenia zależy od punktu siedzenia

https://www.tradingview.com/x/McfiYQqQ/
SORRKI ale muszę to napisać... Pisałeś do mnie także na PRIV ... Zastanów się czy jest sens abyś wogóle zawracał sobie główe FOREXEM, skoro sam sobie nie umiesz poradzić z analizowaniem. Nie pisze tego złośliwie, tylko dla twojego dobra. A może chociaż odpuść sobie złoto.jacek3636 pisze:Podrzuc ktoś mądry info na zloto
sie zgadza, choć z mojego fotela lepiej widać dzisiejszy wsparcieatlanticos pisze:punkt widzenia zależy od punktu siedzenia![]()
proszę o analizę a nie o krytykę, co cię obchodzi na co mi ona skoro to forum służy właśnie do tegoharymilloki pisze:SORRKI ale muszę to napisać... Pisałeś do mnie także na PRIV ... Zastanów się czy jest sens abyś wogóle zawracał sobie główe FOREXEM, skoro sam sobie nie umiesz poradzić z analizowaniem. Nie pisze tego złośliwie, tylko dla twojego dobra. A może chociaż odpuść sobie złoto.jacek3636 pisze:Podrzuc ktoś mądry info na zloto
Ja też tak kiedyś robiłem... Pytałem o to aby ktoś mi podrzucił posta jak ktoś coś tam widzi i źle na tym wyszedłem. PAMIĘTAJ JEDNĄ ZASADĘ: TWOJA ANALIZA MA BYĆ NAJLEPSZA !!!harymilloki pisze:SORRKI ale muszę to napisać... Pisałeś do mnie także na PRIV ... Zastanów się czy jest sens abyś wogóle zawracał sobie główe FOREXEM, skoro sam sobie nie umiesz poradzić z analizowaniem. Nie pisze tego złośliwie, tylko dla twojego dobra. A może chociaż odpuść sobie złoto.jacek3636 pisze:Podrzuc ktoś mądry info na zloto
jacek3636 pisze:Podrzuc ktoś mądry info na zloto
słabo mnie interesuje co ty kiedyś robiles mam swój plan i zastanawiam się czy ktoś ma taki sam jak masz problem napisać swój plan to nie pisz nic zaoszczędzisz sobie czasu i innymharymilloki pisze:Ja też tak kiedyś robiłem... Pytałem o to aby ktoś mi podrzucił posta jak ktoś coś tam widzi i źle na tym wyszedłem. PAMIĘTAJ JEDNĄ ZASADĘ: TWOJA ANALIZA MA BYĆ NAJLEPSZA !!!harymilloki pisze:SORRKI ale muszę to napisać... Pisałeś do mnie także na PRIV ... Zastanów się czy jest sens abyś wogóle zawracał sobie główe FOREXEM, skoro sam sobie nie umiesz poradzić z analizowaniem. Nie pisze tego złośliwie, tylko dla twojego dobra. A może chociaż odpuść sobie złoto.jacek3636 pisze:Podrzuc ktoś mądry info na zloto