DayTrading: Wtorek 11.03.2014
Re: DayTrading: Wtorek 11.03.2014
Ładna zmyła na EURJPY
. Doszliśmy do górnej granicy, po czym ciach - wybicie dołem z trójkąta. 142.50 pierwsze wsparcie, kolejne widzę dopiero na 141.25...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Czy EURJPY powinien pociągnąć za sobą EURUSD ?
Prawie dostałem zawału na złocie ale chyba przeżyję..
-
- Fanatyk
... no niestety złoto takie jest, pewne ruchy jedak są przewidywalne,Taurus pisze:Czy EURJPY powinien pociągnąć za sobą EURUSD ?
Pozdrawiam grających na złocie

dzięki żaba ja też się podpiąłem 

"jako to żydzi mieli w zwyczaju powtarzać - lepsze kilo handlu niz 10 kilo roboty"
Ale jako że jestem super-początkujący-samouk z mikroskopijnym wkładem czyli jak mój znajomy mówi jestem plankton Forexowy xD to muszę się uczyć w taki sposób 
Ale spoko dupa mi się utwardzi...

Ale spoko dupa mi się utwardzi...
raposo pisze:Ładna zmyła na EURJPY. Doszliśmy do górnej granicy, po czym ciach - wybicie dołem z trójkąta. 142.50 pierwsze wsparcie, kolejne widzę dopiero na 141.25...
cierpliwosc poplaca

malowanie na kolanieTsunamiPL pisze:S&P l 1871 sl 1869.
-- Dodano: wt 11-03-2014, 19:42 --
http://www.zerohedge.com/news/2014-03-1 ... -july-2010
wszedłem w dzisiejszy temat i widzę że miażdżąca przewaga niedziwiedzi na eur/usd panuje a ja własnie opublikowałem swoje pierwsze rzeczywiste zagranie na moim blogu z projektu od zera do milionera
i zrobiłem buy eur/usd z tp powyżej 1.41 ale bedzię lipa jak zaliczę wtopę przy pierwszym zagraniu czy nikt nie jest po stronie byków ?

Ostatnio zmieniony 11 mar 2014, 18:46 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Dość ciekawa sytuacja na korektę do przedziałów 142,68-142.01 . Pierwsza zrealizowana kurs ma szanse dotrzeć do dolnego ograniczenia kanału (niebieski) co oznaczałoby umocnienie dolara w stosunku do euro. Eur/usd również mogłoby zejść do dolnego ograniczenia kanału trendowego zaś para usd/pln szybuje na północ, złotówka traci do dolara. Po korekcie możliwa kolejna fala wzrostowaraposo pisze:Ładna zmyła na EURJPY. Doszliśmy do górnej granicy, po czym ciach - wybicie dołem z trójkąta. 142.50 pierwsze wsparcie, kolejne widzę dopiero na 141.25...
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.