nie wierz banksterakrzychu3_1989 pisze:a ja widze ze odbiliśmy sie od ostatniego znaczącego wieszchołka i teraz tylko góra

gra pod FED caly tydzien wiec detal musz wpuscic w L gra na 30 40 pipsow opo wspraci opor wspracie az do nastepnego tygodnia
nie wierz banksterakrzychu3_1989 pisze:a ja widze ze odbiliśmy sie od ostatniego znaczącego wieszchołka i teraz tylko góra
krzychu3_1989 pisze:a ja widze ze odbiliśmy sie od ostatniego znaczącego wieszchołka i teraz tylko góra
pokaż choc 1 swieczke tygodniowa o rozpietosci 30-40 pipsowNowy123 pisze:nie wierz banksterakrzychu3_1989 pisze:a ja widze ze odbiliśmy sie od ostatniego znaczącego wieszchołka i teraz tylko góra![]()
gra pod FED caly tydzien wiec detal musz wpuscic w L gra na 30 40 pipsow opo wspraci opor wspracie az do nastepnego tygodnia
http://nafta.wnp.pl/opec-zwiekszyl-wydo ... 1_0_0.htmlProdukcja ropy naftowej w krajach członkowskich OPEC wzrosła w lutym br. do ponad 30 mln baryłek dziennie, czyli do najwyższego poziomu od ponad pół roku
atlanticos pisze:krzychu3_1989 pisze:a ja widze ze odbiliśmy sie od ostatniego znaczącego wieszchołka i teraz tylko góra
dopóki nie przebijemy 3880 nie będzie wzrostów... powyżej tego poziomu można ładować L - ale to moje zdanie
-- Dodano: 11 mar 2014, 15:40 --
pokaż choc 1 swieczke tygodniowa o rozpietosci 30-40 pipsowNowy123 pisze:nie wierz banksterakrzychu3_1989 pisze:a ja widze ze odbiliśmy sie od ostatniego znaczącego wieszchołka i teraz tylko góra![]()
Hary takich wykresów są tysiące, zagraj własną kasą.
JANEK_W pisze:Hary takich wykresów są tysiące, zagraj własną kasą.
Choć raz wklej zajętą pozycję.
Tyle ode mnie.