Mogę wrzucić statement, podłączać pod ff/myfxbooka nie mam zamiaru, bo mnie to stresuje. A jeśli ktoś nie wierzy w to czy gram na realu czy nie (co z resztą przy tej kwocie nie ma znaczenia) to... mam to w głębokim poważaniuKimkolwiek pisze:podlacz FF teraz to jest trendyMidas pisze:Jaja sobie robią dzisiaj na kablu. Takiego gówna to dawno nie widziałem...
3x be 1 sl

Dzięki, zachęcam do wrzucania analiz/screenów z pocyjami.Witam,
Po pierwsze gratuluje dziennika, śledzę go już od jakiegoś czasu.
A teraz mam pytanie co do 5 strat pod rząd... Jak sobie z tym radzisz? Czy straciłeś po takiej serii pewność siebie? Myślę, że na pewno, ale czy mimo wszystko pozycję nr 6 otwierałeś też za 0.05 lota?
Radzę sobie tak, że straciłem to straciłem, dałem dupy czasu nie cofnę. Następnego dnia nie patrzę na to co było tylko na to co się teraz dzieję. Od momentu jak jestem pewny swojej gry to nie robi na mnie już wrażenia takiego parę strat. Oczywiście jest żal, bo ich nie powinno byc, a pryznajmniej części, ale tak jak pisałem czasu nie cofnę, mogę tylko starać się nie popełnić tych samych błędów ponownie.Pozycja była za 0.05 lota, tak jak wcześniej pisałem zmniejszenie lota po paru stratnych pozycjach byłoby głupie moim zdaniem.
A swoją drogą to dzisiaj wywaliło mi pozycję, która poszła do TP 28p o dokładnie 0.1p (biorąc pod uwagę spread, cenie zabrakło 0.3p do SL'a

Pozdrawiam